Rasist? Nej, bara väldigt less

Nu har det gått över styr, helt klart. Man kan läsa om att invandrare vill ta bort kalle anka för att det är rasistiskt, vi svenskar får inte bära våran egen flagga på ett plagg utan att vi är rasister, vi får inte säga att vi älskar vårat land för det är rasistiskt, vi får inte längre fira skolavslutningen på ett svenskt traditionellt sätt genom att sjunga nationalsången i kyrkan, nu vill dom även ändra Sverigeflaggan för att den är rasistisk. Va i helvete? Är det bara jag som reagerar på att det går över styr?

Nu kommer alla tycka att jag är rasistisk, men nej det är jag inte. Jag vill inte att andra ska komma till ett land och ändra allt för att dom haft det jobbigt i sitt land. Vi ger dom en andra jävla chans, vad får vi tillbaka? Jag har träffat två mörkhyade människor som är rasister, jag menar.. är det inte dags att börja reagera och säga ifrån när till och med mörkhyade människor blir rasister? Det blir för mycket! Det går över styr. När dom kommer till vårat land, varför ska VI anpassa oss efter dom? Borde det inte vara tvärt om eftersom det faktiskt är VÅRAT land?

Jag älskar mitt land, jag kan säga det tusen gånger om. Rasist, huh? Jag vill måla mig gul och blå och protestera mot att det är helt fel det Sverige håller på med. Och ja, jag säger inte att det bara är invandrarna, det är även Sverige. Vi är för fega. Så otroligt jävla fega!

Jag kommer antagligen få hur många kommentarer som helst tack vare det här, om jag gissar rätt är dom flesta väldigt aggressiva. Det är ingen idé, det spelar ingen roll hur elaka, hotfulla eller aggressiva kommentarer jag får. Jag står för min åsikt.

Jag är inte rasist, verkligen inte. Jag har vänner som är invandrare, jag har varit tillsammans med invandrare och jag tycker att det finns trevliga. Men när det blir såhär, så ryggar jag tillbaka. Jag blir helt seriöst orolig för Sverige. Snart får vi väl inte ens använda svenska språket eller kalla vårat land Sverige för att det är rasistiskt? TÄNK OM NU FÖR FAN!

Och någonting mer jag stör mig otroligt mycket på är att invandrare får bli läkare, poliser, brandmän osv. Men ändå inte kan flytande svenska? När jag skulle få mina antidepressiva utskrivna fick jag ju träffa två läkare som skulle skriva recept åt mig. Ingen av dom kunde svenska och jag förstod knappt vad dom sa. Ska det vara så? Dom gamla då? Hörselskadade? Hur ska dom förstå? Det jag inte förstår är hur Sverige kan blunda för problemet. OCH JA, det har blivit ett stort jävla problem. Jag är så less nu. Detta kommer inte påverka någonting, det vet jag. Men det hjälper mig att få ut "aggressioner" som jag har inom mig för just det här.

Sverige.. tänk om.




RSS 2.0