Den absolut bästa veckan i mitt liv

Jag sitter nu på tåget påväg hem från personen som är bättre än jag ens vågat hoppas på.
De senaste två veckorna har varit helt underbara, jag vet inte riktigt hur jag ska beskriva hur lycklig jag är.

På tisdagen då jag skulle möta Thure på stationen.. shit va nervös jag var. Jag sa till Donnie att jag inte klarade det, och jag var helt ärligt påväg att gå därifrån och spy för att jag var så nervös. Donnie hindrade mig som tur var.
Sen när jag väl såg att tåget var på ingång så dog jag lite och när jag såg den vackraste personen i hela världen gå av tåget så dog jag helt. Åh va nervös jag var, jag svettades, skakade och hade otroligt svårt att stå på benen. Tisdagen bestog av mycket tystnad kan jag säga, varken jag eller Thure vågade säga något.. Det var Donnie som fick snacka! Vi hade iallafall väldigt mysigt ändå, åt tacos, såg på film.. Försökte prata lite, haha.

Dagen efter var jag iväg och jobbade, Donnie fick underhålla Thure medans jag var på jobbet.
Veckan gick och jag och Thure hade otroligt mysigt tillsammans. Sedan åkte vi ner mot skåne på lördagen för att vara där ungefär en vecka. Resan tog lite mer än 6 timmar, men jag tycker det gick helt okej. Vi var framme såpass sent att det istortsätt bara var att gå och lägga sig.

På söndagen åkte vi in till ett köpcentrum för att köpa badkläder, jag hade spanat in en bikini ett tag så jag visste vad jag ville ha. Dock fanns inte underdelen i min storlek så det fick bli svarta istället. Köpte även lite hygien och skönhets artiklar för att klara mig, hehe.

 

På måndagen var vi på bio och såg Prince of Persia. Thure tyckte väl inte den var så bra, men jag tyckte om den. Handlade om en dolk som kunde dra tillbaka tiden,, men jag orkar faktiskt inte prata om den för jag har en del att skriva. Det var iallafall otroligt mysigt. Efter bion gick vi och köpte en mega påse med godis och tryckte i oss vid en film när vi kom hem. På dagen då Thure jobbade var jag med hans mor till hennes hagar och hälsade på hästarna. Jag var så otroligt rädd i början , men sen gick det bra!

Tisdagen var det stranden som gällde, vid havet och gud va vackert det var! Det var helt underbart väder hela veckan! Även där hade vi det väldigt mysigt men sjukt kallt i vattnet så vi låg bara och stekte.



Onsdagen var vi på stranden igen med Thures kompis Kalle, men det var bara en snabbis för det blåste så jävligt. Vi åkte sedan vidare för att äta middag någonstans, men det blev max tillslut och jag tog en helt underbar nachotallrik! Mumma!

 

Torsdagen så latade vi oss bara och sen gick på en otroligt mysig promenad i skogen.. Fick dock panik när jag märkte att det började krylla stora jävla myror över hela backen. Vi var även till stranden och då var Thures bror med. Och Thure försökte slänga mig i vattnet, underbart... Han tvingade i mig så vattnet nådde upp till höfterna iallafall, men eftersom vattnet var så kallt att fötterna värkte så gav jag mig och gick upp!

 

Fredagen så latade vi oss igen, sedan köpte vi hundmat och efter det hämtade vi Thures pappa i danmark, åkte över bron mellan sverige och danmark, såå mäktigt tycker jag! Sedan på kvällen åt vi god mat, såg en bra film och hade det väldigt mysigt.

Lördagen så fick jag träffa Thures bästa vän, Oliwer, och hans flickvän. Vi var iväg till stranden och sen när vi tröttnade på det och ville bada så stack vi hem till Oliwer för att bada i en pool istället för det iskalla havet.


På söndagen så var vi iväg och badade hos Oliwer igen, jag fick en underbar cider i den stekande solen, och vi spelade volleyboll i vattnet med hans syster och kompis. Thure blev rejält bränt på bröste och armarna, stackars.. Sedan åkte vi hem och på kvällen fick jag först åka motorcykel, asnice! Bestämde mig då för att ta motorcykelkörkort när jag blir äldre. Sedan fick jag åka porsche! Mäktigt som fan! Sedan myste vi otroligt mycket jag och Thure eftersom jag skulle hem dagen efter..

Måndagen åkte jag hem.. Snodde med mig Thures tjocktröja för att jag fick.. och för att jag ville, hihi.

Vi hade otroligt roligt tillsammans och jag ångrar ingenting! Saknar mitt hjärta otroligt mycket nu.. ligger och sniffar på hans tröja som fortfarande luktar som honom och jag tänker inte tvätta den för då kommer lukten försvinna.. hihi!


Nu tjatar syrran om att hon ska ha internet så jag får väl ge mig.. Men först har jag en sak till att säga..


Thure Hagberg,
Look what has happened with just one kiss,
I never knew that I could be in love like this!



Diss - Dear John

Såg en film häromdagen, Dear John. Och den ger jag verkligen en diss!

Det var nog en av dem sämsta filmer jag sett, visst, den var väl söt och så.. Men INGEN handling alls, ingen spänning.. Detta står det på bioguiden om handlingen

En arg rebell, John hoppar av skolan och tar värvning inom armén, bara för att han inte vet vad han ska göra med sitt liv - tills han träffar sin drömtjej, Savannah. Deras ömsesidiga kärleksaffär växer snabbt till den typ av kärlek som gör att Savannah väntar på John ska avsluta sin tjänstgöring inom armén. John drömmer också om att få flytta ihop med den kvinna som har fångat hans hjärta. Men 9/11 förändrar allt. John anser att det är hans plikt att åter ta värvning. Och under den långa tid som John är borta förälskar sig Savannah i en annan man. När John kommer hem igen måste han inse fakta att trots att Savannah är gift med en annan är hon fortfarande hans livs stora kärlek – och i och med det ta det svåraste beslutet i hans liv.


Det jag tyckte var att dom träffades och hade mysigt, han åkte iväg, dom brevväxlade, han kom hem, åkte iväg igen, brevväxlade, hon dumpade honom via brev, gifter sig med en annan, dom träffas igen, filmen slut.

Ingen spänning alls.. Jag tycker den var riktigt.. tråkig om jag får säga så. Tror inte jag skulle se den igen faktiskt.
Den var jättefin och mysig, plus att John är snygg, men ja.. ingen spänning som jag ville ha!

Har ni sett filmen, och vad tycker ni om den ?

Hemsk vecka..

Otrolig hemsk har den senaste veckan varit.. Började med att jag var sjuk, kallsvettades, kändes som jag hade feber, skakade.. usch och fy, sedan några dagar senare hos sjukgymnasten svimmade jag av. Hade ring på förmiddagen till jobbet för att ändra tid just för att jag skulle till sjukgymnasten, kändes så dumt att sedan efter sjukgymnasten ringa och sjukanmäla mig.. Jag kände mig fortfarande halvdålig i flera dagar och några dagar efter sjukgymnasten svimmade jag igen. Ingen aning om vad som händer.

Nu idag missade jag tåget till jobbet, så jag fick ju ringa och säga att jag inte kommer, IGEN.
Var astaggad på att jobba idag faktiskt, hade satt mig och börja skriva nytt samtalsmanus och allt..
Blir alltid att må så dåligt när sånt händer med tanke på mitt förra jobb.. Nu ska jag inte ta upp vart jag jobbade och vad som hände, inte här på bloggen. Det tar jag isåfall med enskilda personer som undrar, men dom flesta vet vilket företag det var..


Måste f. ö säga att jag verkligen tycker om jobbet jag har nu, förutom att jag är så rädd att få gå. Men som jag anser det.. så borde jag inte få göra det iochmed att jag är ärlig. Jag ringer även fast jag känner mig dum och jag berättar hur det ligger till.. Proud of myself.

Nu är det pågång med mig och Donnie, det enda som fattas är boende i uppsala, sen är det klart!
Då kan jag även jobba mer!


Imorgon händer det förresten.. IMORGON!
Och vad händer? Jo, Thure, mitt hjärta kommer på klockan 14.58. Sjukgymnasten 13.00, sedan direkt in och hämta honom, på kvällen tänkte vi käka lite tacos, mumma!

Och så nervös som jag är nu.. har jag aldrig varit tidigare!
Och det kommer knappast bli bättre med tiden, jag lovar, jag kommer inte kunna stå på benen imorgon!
Thure.. du får kolla om du ser mig fast i rullstol!

Sitter nu på mammas jobb och surar och är jätte ledsen. Donnie kommer senare, jag ska gadda senare, och antagligen sanera lägenheten så Thure inte tycker jag är äcklig (Y)

Ne nu ger jag mig faktiskt..
Det kommer komma in ungefär 3 inlägg till efter detta men i andra kategorier, just so u know!

Realgymnaset!

Fick besked igår av mamma att jag kommit in på real gymnaset! Både hon och jag har gått runt och varit så spända och nervösa inför beskedet.. Och nu fick mamma nog så hon ringde till dom som har hand om intagningarna och frågade, och det var 24 sökande, på 30 platser! Han sa det att det behövs mycket till för att jag INTE ska komma in. Yeees! Finally!

Alltså flyttar jag nu så fort jag hittat lägenhet till uppsala, och det bästa av allt. Donnie följer med mig! Alltså, en trea i uppsala, bo med bästa vän, jobba, plugga och bara leva livet. Underbart!

En fråga har jag till er som brukar läsa min blogg, jag har funderat på om jag kanske ska göra inlägg om saker som jag nu kommer lära mig på Stylist programmet, alltså make up, hår, naglar.. Så att även ni kan ta del av bra grund tips.. Men då behöver jag veta om det finns något intresse för det!

Nu är det full ös som gäller, skolan slutar på fredag vilket firas med fest, nästa vecka sticker jag och Donnie ner till skåne för att träffa my heart, men troligen kommer han upp hit innan så åker vi ner tillsammans! Åh va jag är taggad!
Jobb hela sommaren, eventuellt flytt, förhoppningsvis! Träffa heart mer än bara en gång förhoppningsvis och sen umgås med vänner om familj som bara sjutton!

Nu orkar jag inte skriva mer.. så ni får väl ha det underbart tills vi hörs igen, och så får ni säga vad ni tycker om en blogg för stylist tips!

Nyp i rompan!

En grym hiss!

Jag har ett grymt tips till er nu.

Som ni vet så tatuerar jag, och bläcket från stencilpappret brukar färga av sig, PÅ MITT VITA BORD!
Det är oootroligt svårt att få bort, jag har testat allt man kan tänka sig inom rengöring!
Men nu idag skulle jag försöka få bort det igen.. och så stog det ett saltkar på bordet.
Jag sprutade på med sprit (inte sånt man dricker, mycket starkare!) och sen såg jag saltkaret och tänkte "vafan, det hjälper ju till att ta bort vin från kläder så det är väl värt att testa".
Så jag strödde på med grymt mycket salt i spriten som redan var sprutad på bordet. Lät det sitta någon minut och torkade sedan bort.. Gissa vad som händer?! Borta! Bordet var som nytt igen! Kritvitt!

Det fungerar säkert på andra svåra fläckar också, i love it!

Så spruta på sprit på fläcken, salta som sjutton, torka bort!

AC/DC



Bilderna kommer i miniatyr, ni vet hur det funkar, klicka för att se dem större!









Duckwalk!

Angus strippar!





Ni som inte var där kommer aldrig kunna föreställa er känslan, den bästa känslan i världen.



RSS 2.0