Hårkontroll bionutrin

Nu har jag äntligen köpt hem hårkontroll. Denna produkt har jag länge suktat efter! Alla försöker nu få kroppen till beach 2011, inte jag nej! Jag försöker få håret till beach 2011!

Denna produkt köpte jag på en hälsokost butik nere på stan i Sandviken. Finns även på Life och eleven, säkert fler butiker också! Denna är en 2 månaders förbrukning, 169 kr! Finns även 4 månaders.



Den hårfina skillnaden! Är ditt hår tunt och risigt? Är färgen utan glans? Hårkontroll är ett kosttillskott komponerat för att ge hår och naglar bästa möjliga näring i form av vitaminer, mineraler, aminosyror och spårämnen. Helt enkelt viktiga byggstenar för hår och naglar. Hårkontroll är effektivt, eftersom näringen kommer inifrån själva hårroten. Det är sedan länge ett av Sveriges mest beprövade näringstillskott för hår och naglar.
Källa

Kommer självklart med recension sedan och bilder på hur det ser ut månad efter månad.

Vad tror ni ?



Pure skin recension 1.


Ja då tänkte jag komma med min första recension på Pure Skin serien jag presenterade häromdagen.

Först och främst måste jag säga att än så länge älskar jag dessa produkter! Dom luktar otroligt fräsht, dom är väldigt lätta att jobba med och man känner sig direkt renare! Jag har använt dessa produkter morgon och kväll i ungefär en vecka nu och jag kan säga att jag nästan direkt märkte en markant skillnad. Och den skillnaden var att mina porer är så otroligt rena! Jag har tidigare haft mycket pormaskar osv, nu inte en enda! Blemmorna kommer jag självklart inte märka skillnad på än eftersom det tar ett tag för dom att reagera, men jag tror verkligen att detta kommer göra susen för min hud då jag redan märkt sådan skillnad!

Kommer ännu en recension om några veckor för att berätta hur jag känner då!

Detta är något jag verkligen rekommenderar för dig med eller utan problemhy!

Just nu är det extra pris på Spot treatment gel. Tidigare 130 kr. Just nu 89 kr!
Och är någon produkt från Oriflame intressant så hör av er!


Scrub face wash       90:-
Black head toner      115:-
Spot treatment gel    89:- 130:-


Dagens make up - Combo!

Eftersom jag glömde lägga upp dagens make up igår, så blir det dubbel idag! Blir också lite fulare stjärnor då 30 dagars gått up på mitt photoshop, så jag måste installera om det ;)

Gårdagens:


Och eftersom det inte fanns batteri i min kamera fick det bli en mobilbild, därav kvallité och konstigt ljus..



Och nu kommer då dagens make up!





Lite fräshare i håret!

Bestämde mig idag för att fräsha upp min tråkiga dassiga hårfärg med lite nytt. Hade tidigare bestämt mig för mörkbrunt men blev lite beslutsångest i butiken på om jag skulle ha rött eller mörkbrunt, men det fick bli brunt!

Jag har använt mig av Schwarzkopf Brilliance Dark Brown nyans 880.

Tycker resultatet blev otroligt bra, trots att det är svårt att få en perfekt bild på hur det ser ut i verkligheten.. Men självklart ska ni få en före och efter bild ändå! Blev lite mer liv i det, dock är det som sagt mycket snyggare i verkligheten! Blev även att vi slängde i lite färg i min mans hår, och jäklar va snyggt det blev! Kommer kanske in bild sedan! :)

Före                                                                                                            Efter


Vad tycks?


Denna prinsessa alltså..!


Småstadsprinsessan är ju för underbar. Just nu har hon en tävling där man kan vinna en helt ny 180 - palett!! Det kommer vara 3 vinnare!

Tryck på bilden för att komma till tävlingen!
Lycka till!


Oriflame nyhet - MUSE parfym

 

Här kommer ett tips på en parfym som har en otroligt söt flaska, och en lika söt doft!

Muse Eau de Toilette är inspirerad av en drömsk värld. Försvinn in i dina dagdrömmar samtidigt som du omfamnas av vårens skira naturunder. Blommor i pastellfärger, fjärilar, fångelsång och de första värmande solstrålarna.

Muse är skapad av Christian Vermorel: “Jag hittade min inspiration till Muse i den magiska skönheten av en blomsteräng i Provence en vårdag. På kullarna utanför min hemstad Grasse är ängarna helt förtrollande på våren. Jag ville fånga denna transparenta, lutiga och skira doft av vår. Jag kombinerade gröna toner med en bukett av daggfriska, sköra blommor. Frisk och förtrollande - kompositionen är spröd, subtil och modern."

Designen av flaskan är inspirerad blommor på en blomsteräng som svajar i vinden. Den överdimensionerade korken har formen av en ljuv viol.

Källa

Just nu!! 189,00 kr

Ordinarie pris: 295,00 kr

Vid intresse av beställning, skriv en kommentar!



Oriflme beställning

Fick hem mitt paket ifrån Oriflame idag! Paketet innehöll detta:



Pure skin serie:

Black head toner deep action
Scrub face wash deep action
Spot treatment gel
No spot gel

Very me Look your best Concealer
Happy energy Lemon Scented Handcreme

Och 12 lipstick prover.

Här har ni lipsticken på handen med och utan blixt. Bilderna är länkade direkt till läpstiften, vad färgerna heter ser du nedanför andra bilden.
Med blixt


Utan blixt


Warm Fuchsia, Silver Pink, Desert rose
Soft Cherry, Vintage Rose, Soft Caramel
Rich Red, Pretty Pink, Shell Pink
Voluptouos Red, Radiant Red, Candy Pink


Är någon intresserad av någon av dessa produkter så hör av er till mig så lägger vi en beställning!
Och för er som bor i närheten av sandviken... Det finns möjlighet att komma till en lokal för att testa oriflames produkter före beställning, hör av er vid intresse.

Recension kommer självklart på produkterna! Vad tycker ni förresten om min nya design? Hiss eller diss ?



Dagens make up - Summer sea



Herbalife - Nej tack!!!

Fick ett brev häromdagen ifrån en kvinna på Herbalife som erbjöd gratis hudvård för mig och mina vänner. Detta hudvårdsprogram skulle innehålla rengöring, djuprengörande mask, vårdande fuktighetscremer, lotions och C-vitamin kräm. Även örtdryck och energidrink. Och självklart var det ett perfekt tillfälle för mig att testa på och sedan recensera!

Denna kvinna kom till mig igår och utförde hudvårdsprogrammet. För det första verkade hon inte kunna någonting om vad hon pratade om då hon stog och läste rak av ifrån ett papper, stort minus!
Sedan kom en hel del frågor om företaget, priser osv. Och det kunde hon inte ta rakt ut även fast vi bara var 4 stycken, stort minus!

Jag fick sedan utslag som kliade på ena kinden lite senare på dagen, och jag ger mig sjutton på att det var dom där förbannade produkterna som gjorde att jag fick en reaktion!

Dock var det en sak som förstördes hennes intryck hos mig helt. Vi skulle få smaka någon mellanmåls godis. Jag som är jätte allergisk mot gluten frågar självklart om detta innehåller gluten och får som svar "Det är sådant man får testa sig fram för att se"... Va i helvete är det för jävla svar? Ska jag testa om jag tål det? Riskera att ligga i flera timmar och spy tarmarna ur mig?! Nej du!! Var även samma sak med energidrycken. - Är det gluten i ? Svaret man fick där var "Nej, laktosintoleranta klarar av detta!" Och tydligen skulle nöt-allergiker kunna äta det också TROTS att det var stora nöt bitar i..

Nej fy fan om jag får uttrycka mig så!


L´Oréal Paris

Byter nu ut Niveas make up remover mot en gammal favorit. Nivea får tummen ner, men jag tipsar er om denna! Den bästa remover jag testat hittils!

L´Oréal Paris Eye & Lip make up remover waterproof!
Finns inget annat att säga än hur bra som helst! Bilden är som vanligt klickbar!


Dagens make up - You're a firework!

Dagens make up blev en lila och gul make. Lägg det gula över hela ögonlocket, sedan det lila över och skapa en ganska skarp kant däremellan så blir det skitsnyggt!

Jag har använt dessa färger, kom ihåg att bilden är klickbar!






Ida inför balen!

Fick äran att sminka fina Ida nu då hon skulle på någon bal! Vi gick lärling tillsammans på tatuerings studion när jag var där, mycket trevlig tjej!


Gårdagens make up - Video girl



Har suttit nu sedan igår morse och försökt ladda upp denhär förbannade videon, och nu äntligen tror jag det fungerar! Hoppas ni hör vad jag säger och förstår vad jag menar! Märkte dock att paletten inte syns när jag försöker visa den, men det får gå ändå! Blev även lite ljust eftersom jag satt vid fönstret. Och ha överseende!! Detta är min första video,,, någonsin!

Resultatet

Jenny, Åsa och Mamma

Jenny, Åsa och Mamma skulle igår ut på krogen så jag fick äran att sminka dom, här kommer det! Syntes dock bättre i verkligheten.


Jenny: Grönt och rosa



Åsa: Brun och guld


Min fräsiga morsa: Svart/silver och olivgrönt skimmer

Försöker nu få upp videon jag gjort på gårdagens make up. Jag hoppas det går!


Jenny

Mamma

Åsa

Hjälp mig underbara människor!

Jag behöver verkligen eran hjälp nu, mer än någonsin! Jag deltar i en tävling där man ska skicka in en bild på sin finaste vår make up. Vinnaren får en make up artist utbildning värde ca 60 000:-!

För att rösta på min make up, gå in på länken nedan, och snälla, högsta betyg!

http://www.maringuiden.se/cosmopolitan/foto/rosta.php?bild=14546

Hjälp mig nu!!!

Hur är det med självförtroendet?

Enligt mig hänger skönhet och självförtroende ihop otroligt mycket! Jag inbillar mig att man gör ett bättre arbete med sitt utseende om man ser positivt på det! Så här tänkte jag komma med 16 punkter som ni kan göra för att stärka era självförtroenden!

1. Sluta jämföra dig själv med andra
Alla människor, till och med den som du tror är lyckligast har sina saker att brottas med (så är det att vara människa). Jämför dig bara med dig själv. Andras goda självförtroende kan vara en bild de visar upp.

2. Apa efter
Det finns någon i din omgivning som verkar ha ett fantastiskt självförtroende, eller hur? Om du börjar tänka på hur han/hon gör, för sig och pratar – varför inte göra likadant. Det är bevisat att man kan påverka sig själv att få ett bättre självförtroende genom att agera som om man hade det. Smart va.

3. Ändra dina tankar för att få bättre självförtroende
Börja tänka på saker du lyckats med snarare än att låta ditt huvud förmörkas av allt du tycker att du misslyckats med. Allvarligt talat. Det är ditt jobb att bli din egen bästa vän och inte trycka ner dig själv. När du märker att du börjar trycka ner dig själv, säg stopp och sluta göra det. Efter ett tag kommer du märka att den där tyrannen i ditt huvud tystnar mer och mer.

4. Jobba med att bli bättre på att slappna av så kommer självförtroendet
Det finns massor av sätt att lära sig att slappna av och vilket du väljer beror på vad du trivs med. En del gillar yoga, andra att promenera i skogen. Att kunna slappna av och hitta sätt att göra det på hjälper dig att känna dig positivt laddad och skapar förutsättningar för att få ett bättre självförtroende.

5. Börja belöna dig själv
När du klarar av saker som är svåra måste du lära dig att belöna dig själv för det. Det är du som är ansvarig för att bygga ditt självförtroende, ingen annan, så du måste börja ta hand om dig själv och peppa dig själv mer. Du är värd det och alla skäl till att belöna dig själv är bra för självförtroendet.

6. Särskilt för kvinnor
Sluta jämföra dig själv med modellerna i tidningarna. Och varför inte ta ett steg till – och sluta köpa de där tidningarna. De får dig ändå bara att må pyton. Att gå runt och känna sig sämre än de retuscherade modellerna är så otroligt onödigt. Hitta fem saker du gillar med ditt utseendet och känn dig stolt över dem.

7. Följ ditt eget hjärta istället för att försöka följa alla andras förväntningar
Det finns människor som tillbringar ett helt liv med att försöka tillfredsställa andras behov. Det bästa är att det aldrig är för sent att ändra på det. En del människor är experter på att tala om för andra hur de ska leva sina liv och ofta är det bara ett bevis på deras egna tillkortakommanden. Det är bara du som vet vad du är intresserad och inspirerad av. Det är ju för sjutton ditt liv!

8. Sätt dina egna mål
För en del passar det att skriva ner sina mål så att de kan se dem. Andra har sina mål i huvudet men det fina med mål är att du styrs emot dem om du vill nå dem tillräckligt mycket. Att nå mål, även små, är väldigt bra för självförtroendet. Börja sätta mindre mål och öka ut dem allteftersom.

9. Utmana det du trodde att du trodde
Många människor har blivit påverkade att tro på något som de egentligen inte tror på. Det kan vara en väg man tagit för att andra förväntat sig det eller att andra fått dig att tro att du är mindre värd än dem. Utmana det här och släng bort allt gammalt skräp som du egentligen inte tror på. Det här är såklart en process som kan ta tid beroende på hur djupt det sitter men om du verkligen vill – och kanske tar hjälp av någon – så kan du bli friare och få större självförtroende.

10. Gör en bra övning för självförtroendet
Ta ett papper och penna och skriv ner alla egenskaper du beundrar hos andra. Det kan vara sinne för humor, integritet, ärlighet eller förmåga att tala inför folk. Gör listan så lång du kan. Vet du vad du har fått fram nu: Jo, en lista över vem du själv vill vara. Ta en av egenskaperna varje dag och använd på något sätt. När du har betat av hela listan lovar jag att du kommer att känna dig starkare. Du har övat på att bli mer som du vill vara. Sedan är det bara att fortsätta med det varje dag.

11. Gör mer av det som ger dig energi
Det gör du genom att lägga så mycket tid du kan på saker som du gillar att göra. Det spelar ingen roll om det handlar om att lägga mer tid på en särskild hobby eller att skapa tid för att umgås med en särskild vän – att göra det du gillar mycket mer kommer att lyfta ditt självförtroende. Du mår bra och att må bra både ger självförtroende och skapar en grund för att göra det ännu bättre. Och samma sak tvärtom. Lägg mindre tid på sånt som du inte gillar att göra. Försök att skala bort saker du inte gillar så mycket du kan.

12.Träna för att få bättre självförtroende
Faktum är att fysisk träning påverkar kroppens belöningssystem så mycket att träningen i sig ger dig självförtroende. Det är bevisat. Om du får igång din kropp mer så får du mer självförtroende – och skapar en grund för att bygga ett ännu bättre. Det viktiga här är att du ska ha ett mål som ligger minst ett år framåt. Sluta lura dig själv att tro att du kan gå ner i vikt/bygga muskler på tre veckor. Ingen kan det. Alla vill det. Kvällstidningarna lever på att få folk att tro det. Gå inte på det.

13. Mät och möt dina rädslor
Alla är rädda för olika saker. Om du skriver ner vad du är rädd för kan du också gradera rädslorna. Gör det från 1-5 där 1 är lite rädd och 5 är mycket rädd. När du skrivit ner dina rädslor är det dags att börja jobba med dem. Börja med att möta dina rädslor på nivå 1 och gör det till ditt jobb att klara av dem minst fem gångar innan du går vidare uppåt. Det här är ett bra sätt att se att du klarar mycket mer än du tror. Skriv ner hur det kändes när du klarade en uppgift. Det är bra eftersom du glömmer bort det annars. Och självförtroendet kommer på köpet.

14. Sätt allt som händer i rätt perspektiv
Om något händer som påverkar ditt självförtroende negativt är det lätt att bli för fixerad eftersom man har fel perspektiv. Istället för att bli nedslagen – tänk: Kommer det här att vara en stor sak om fem år? Oftast så kommer du att säga ett klart nej. Oftast kommer du att känna att du inte ens kommer att komma ihåg dagens händelse om fem år. Så slappna av.

15. Öva på att fokusera utåt istället för inåt
När man har dåligt självförtroende är det så lätt att bli självmedveten i till exempel ett sällskap med människor man inte känner. Du kanske tänker på hur du ser ut, vad du just sa och vad de andra sitter och tänker om dig. Om du istället börjar intressera dig för de andra vid bordet och uppmärksammar dem så lär du dig snart att sluta vara så fokuserad på ditt eget beteende och hur det uppfattas av andra.

16. Byt umgänge
Allvarligt talat – de personer du omger dig med kan lyfta eller sänka ditt självförtroende. Dina vänner – är de verkligen dina vänner? Vilka är peppande och goda och vilka ger dig dåligt självförtroende? De goda kan vara andra än du tänkte först och samma sak tvärtom. Studera och tänk på vad din omgivning ger dig och försök att få mer tid med de goda och mindre tid med de dåliga.

Till sist - Viktigt!
Förvänta dig inte att allt ska ändras direkt. Självförtroendearbetet är en process som tar tid men om du lägger ner tid på det så kommer förändringen gradvis och du kommer känna dig bättre och bättre hela tiden. Du kommer att märka små förändringar först och när de knyts ihop och påverkar varandra så bygger du ditt självförtroende starkare för varje dag som går.

Källa: Självförtroende.com

Frukost och jobb.

God morgon på er !
Känner att magen inte riktigt är min vän idag,.. men jag försöker få i mig lite frukost och pallra mig iväg till jobbet ändå! Har inte sovit speciellt bra inatt heller, vaknat till och ifrån och trott att det varit morgon medans det varit mitt i natten.. Kanske därför jag är så förbaskat trött nu, tungt att ta sig upp ifrån sängen idag!

Hur som helst så tänkte jag försöka få fram en How to do video eller med bilder, om hur ni skuggar eran make up. Detta blir dock inte förns i helgen då jag är ledig, blir det inget jobb imorgon kan jag försöka få fram en då! Min stora fråga är om det är någon speciell make up ni vill ha totorial på och omd et ska vara video eller i bilder?

Nu ska jag fortsätta slänga i mig frukosten så jag kan springa och göra iordning mig sen!

Hoppas alla får en fantastisk dag!


Hitta rätt ögonskugga!

Här kommer en lite guide om hur du framhäver din naturliga ögonfärg med andra färger! Självklart är inte ögonskuggan det enda som framhäver din ögonfärg, det gör även kläder, hårfärg och hudfärg. En liten regel man kan tänka på är ha kontrast färger!

Blå ögon framhävs av brunt, grått, rödbruna toner och bronsaktiga färger.
Bruna ögon framhävs av blått, lila, rosa, grönt och aprikos.
Gröna ögon framhävs fint av brunt och varma rosa färger.

Men självklart ska du känna dig bekväm, detta är såklart inget måste, men ett litet tips! Självklart kan du hitta "fel" nyans som du tycker att du passar i, så är det. Det finns inget rätt och fel!

Glöm inte att make up ska vara någonting bekvämt, inte en pina!

Dagens make up - Pretty in pink

Dagens make up blev en rosa ton med gulguld och en skarp svart kant. Det rosa läggs som en liten båge runt ögongloben på ytterkanten och suddas sedan runt om hela för att ta bort alla skarpa kanter, det gulguldiga på övriga ögonlocket suddas ihop med det rosa och en stark svart mot övre fransraden som enbart skuggas ytterst lite. Under ögat läggs även den svarta och lite rosa under för att få effekt på det hela, sedan den gulguldiga från ögonvrån och fortsätt tills det möter det svarta. Avslutar sedan med highligt upp mot ögonbrynen och på med mascara.

Jag har använt dessa färger,
Kom ihåg att bilden tar er till hemsidan. Vit sjärna för ögonen, svart för läpparna




Potatismjöl som torrshampo?

Min käre syster var här och gjorde sig i ordning nu på morgonen och klagade över att hennes hår var så flottigt.. Så jag bad henne testa kuren med potatismjöl som toprrshampo eftersom hon hade tid över ifall det inte skulle bli bra!
Blev ingen bild på det då jag inte lyckades få några bra bilder som visade hur det blev.
Resultatet blev visserligen mindre flottigt, men hon såg gråhårig ut och det såg fruktansvärt slitet och "dassigt" ut!

Så potatismjöl i håret - nej tack!



Lite information!

Tänkte informera er om att jag härdanefter kommer länka bilden på produkten jag skriver om. T ex bilden på paletten där jag visar er vilka färger jag använt på dagens make, bilden kommer då länka till paletten på elevens hemsida om ni vill läsa om den, se vilken palett det är jag har eller beställa. Kommer göra detta för alla produkter, och blir det något undantag så kommer det stå!

Tack för mig!

Applicera parfymen smart!

De bästa ställena att applicera parfym på är över dina handleder, längs sidan av halsen och bakom öronen. Din kroppsvärme aktiverar doften och hjälper dig att skapa din perfekta doftaura.

Ett tips är att spraya din favoritparfym på din hårborste och sedan borsta håret. Det ger en känsla av lyx och du kommer känna dig som en stjärna!!

- Oriflame

Dagens make up - It's a green world

Dagens make blev ljusblå, gul och grön med korallröda läppar. Tagit det blåa och lagt lite som en eyeliner ovanpå det och resten av ögonlocket blev gult, och sedan en grön ton upptill över det gula och runt. La först väldigt ljus grön , men la sedan till lite mörkare grön för en snyggare och lite mörkare look. Till sist kajal på den övre fransraden och mascara, highligt upp mot ögonbrynet, klart!



Jag har använt dessa färger. Svart stjärna står förr färgen på läpparna, vita stjärnor för ögonen


Sponsornummer

Hej på er!
Gör en liten uppdatering för Oriflame, jag fick in min första beställning igår, hur roligt som helst!! :)

Fick hjälpa denna person med att göra beställningen via hemsida och upptäckte att det inte bara var att klicka på "Beställ produkter ifrån mig". Först och främst får ni registrera ett konto, detta gör ni här!

När ni kommit ner en bit så ni ska välja om ni ska bli kund eller konsulent finns även ett fält för Sponsornummer, där fyller ni i detta nummer; 90155866 . Nu kan ni trycka på Beställ produkter från mig och alternativt logga in, och allt ska gå finfint!

Genom att fylla i mitt konsulent nummer så får ni hjälp ifrån mig ifall ni skulle behöva, såfort ni registrerat er så får jag ett mail om detta och kan därför direkt hjälpa er! Ni hjälper mig, jag hjälper er!

Vill ni också bli konsulent så hör av er så hjälper jag er!

Det var allt för mig för denna gång, på återseende!











Oriflame konsult!

Jag utökar nu mitt intresse för make up genom att bli konsult för Oriflame! Detta innebär att jag kommer bege mig ut på hembesök och presentera produkter, kommer även köra make up med Oriflames produkter under besöken för att visa vad det går för. Oriflame har hudvårdsprodukter, hårvård, kroppsvård, naglar, make up, dofter och accessoarer, väldigt bra produkter till otroligt låga priser! Min sida hittar ni här och kan beställa via mig, ju fler beställningar, desto mer kommer jag kunna testa och desto fler besök kommer jag kunna åka på! Ni kan även välja att själva bli konsult, och då har ni mig som sponsor och hjälp person. När ni kommer in på min sida finns det först fyra "knappar" som man kan klicka på. Här väljer ni antingen att beställa produkter, bli konsult själva, se tips och råd eller mina favoritprodukter. Jag kommer inom en snar framtid beställa lite saker ifrån oriflame för att testa, och ni som beställer får mer än gärna lämna in en recension till mig som publiceras här på bloggen så andra vet lite om produkterna! Skulle ni hitta en produkt ni är intresserad av men inte riktigt vet om det är något för dig så finns tester för vissa produkter, hör isåfall av dig så kan jag kika om det finns test för just den produkten! Testerna kostar bara några kronor. Det finns kataloger ni kan kolla igenom också om ni klickat på "Beställ produkter från mig", längst ner på sidan hittar ni katalogen med erbjudanden, denna byts ut var tredje vecka till en ny katalog med nya produkter, jag kommer även upp med ett inlägg varje gång det kommer en ny katalog eller tips på riktigt bra erbjudanden!

Jag tycker det ska bli jätte roligt, och jag vill att det ska gå bra för mig såklart! :)
Jag hoppas ni kan hjälpa mig med detta och att detta är intressant för er, är något oklart så fråga gärna, tack på förhand! :)


Småstadsprinsessan lottar ut Too Faced

Som rubriken lyder så lottar Småstadsprinsessan ut tre Too Faced foundation i valfri färg, jag är såklart med och tävlar och hoppas på att få testa denna produkt som verkar helt fantastisk, om inte så grattis till vinnarna!

Klicka på bilden för att komma till tävlingen som avslutas imorgon natt! Instruktioner finns om du klickar på bilden!


Lycka till!


Underbara Mamma!

Var hundvakt åt världens goaste voffsing idag, sen kom mamma och bror och var här under eftermiddagen. Fick äran att sminka min söta mamma, blev en lila/guldvit make. Ganska diskret då hon ville ha något vardagligt. Blev även lite mer diskret då hon har glasögon permanent. Och sen vill jag bara säga att jag älskar dig mamma! ♥


Gårkvällens make up - Paradise City

Jobbade igår och när jag kom hem bestämde jag och min käre att vi skulle gå på bio. Det blev en lila/grön make up till filmen Sanctum i 3D! Ascoolt! Första filmen jag ser i 3D, and i like it! Filmen var bra, väldigt sorglig dock.. Hehe, men den var bra! Spänning, lite roligt och sorglig.




Har använt svart kajal och från denna palett har jag använt dessa färger


Kommer göra en toturial någon dag, hade tyvärr inte tid igår!

Potatis- och majsmjöl i ansiktet?!

Min käre vän Donnie var och klippte sig häromdagen och medans jag väntade läste jag i lite tidningar och hittade en otroligt rolig tidning som hette Glaze, satt och bläddrade lite smått och kom sedan fram till tips och trix, vilket jag tycker är sjukt roligt!

Där stog det att om t-zonen blir blank under dagen eller man bara inte har puder så ska potatismjöl göra susen! Bara att borsta på före OCH efter din foundation så fixerar den även! Potatismjölet suger nämligen upp fettet!

Satt och gjorde lite research om detta och hittade även att man kan använda majsmjöl som ska ha samma effekt som IDs mineral veil.

Potatismjöl och majsmjöl är nämligen en vanlig ingredients i mineral foundations!

Läste också om en tjej som använde potatismjöl som torrschampoo, skulle tydligen fungera riktigt bra!

Jag kommer självklart testa detta, kommer göra som jag gjorde när jag testade min 24H stay. Morgon och kvälls bild och recension om vad jag tycker! Kommer även testa knepet om torrschampoo.

Detta ska även vara nyttigt för huden...

Vad tror ni?




Dagens make up - Barbie Girl

Dagens make up var från början röd, men jag ångrade mig och gjorde en lila/rosa med liite röda inslag! Läpparna blev även barbie rosa. Nu ska jag in mot gävle och ta en fika med min fina Julia!




Dagens make up - Can't stop rock 'n' roll

Dagens make up blev en av mina absoluta favoriter. Tycker att lila make up's blir så otroligt sexiga och stiliga! Blev även lila matchande läppar!


Dagens make up - Besiktning

Dagens make up blev grön och den toksnygga orangea färgen som jag visade er häromdagen. Mamma gillade det inte tydligen, hehe, men då såg hon mig utan mascara och ögonbryn, så får väl se om hon ändrat sig nu ;) Jag tyckte iallafall det blev coolt! Nu ska jag och min honeybee åka och besikta bilen, och sedan ta en tripp in på dollarstore för att fixa dekorations stenar, jag visar er sedan mitt nya lilla projekt , blir klart i eftermiddag!

Hoppas ni får en underbar dag!




Jag testar: Nivea Eye Make-Up Remover Waterproof

Har nu köpt en ny make up remover som jag tänkt testa, har tidigare haft den som inte är för vattenfast av detta märke, och det var väl helt okej, blev dock lite besviken på att denna knappt tar på min mascara.. Men jag fortsätter så får vi se om jag ändrar mig. Annars var den underbar då den lämnade efter en mjuk ofet yta.























Dagens make up - Time Square can't shine as bright as you

Idag blev det en blå och rosa make up vilket även gav lite lila på köpet. Jag tyckte det blev riktigt snyggt med färgerna ihop och därför kommer ni säkert få se rosa och blå framöver också!  Nu ska jag strax iväg till min käre mor och hälsa på henne, syskonen och lill voffsen, och pappa om han inte jobbar :) ♥



Ser nu att jag missat lite "mascara stänk", oops, bort med det!

24H Stay - Morgon Vs. Kväll

Jag måste då säga att jag inte är så nöjd som jag trodde, men absolut nöjd!! Besvikelsen kan till stor del ha att göra med att jag inte har någon concealer (aja baja!) och att jag inte kan låta bli att pilla på alla "utbuktningar" när jag är uttråkad. Också aja baja....

Resultatet är väl det ni vill ha. Förutom att mina sönderkliade finnar på hakan så är jag faktiskt nöjd. Det ser heller inte lika "hemskt" ut i verkligheten. T zonen har blivit lite fetare, och min hemska haka har ploppat fram. Skulle gissa att det beror på mig då jag pillar för mycket, eller för att det inte finns någon concealer. Men jag tänker ändå säga att denna foundation är faktiskt toppen, och helt klart värd pengarna!

På morgonen                                                                                                         Efter ca 10 timmar

Lite ändring IGEN!

Har ändrat menyraden lite. Har lagt på dropdown vilket gör att det slipper se väldigt rörigt ut nu när jag lagt till fler kategorier. Säg till om det är något som krånglar!

Naglar har ännu inte några inlägg då jag inte har börjat med det riktigt än, men den finns där ändå!

Maybelline Super Stay 24 - Före och efter

Då kommer en före och en efter bild för att visa er hur bra den täcker. Ska iväg och jobba i några timmar och lägger in ett till inlägg ikväll där jag visar hur det ser ut efter en dag!

Helt osminkad                                                                                                               Primer & 24H Stay


Och sedan en bild när jag även har mitt mineral puder!


Jag testar: Maybelline - Super stay 24H

Nu när min foundation tagit slut så hade jag tänkt testa den omtalade 24h stay!
Jag kommer visa er före och efterbilder, berätta vad jag tycker och ta en morgon och en kvälls bild.
Håller den verkligen 24 timmar? Upp till bevis!

Har någon av er testat den får ni gärna lämna en kommentar om vad ni tyckte om den!



Dagens make up 2 - Warning!

La märke till en otrolig orange färg i paletten idag, så jag var tvungen att testa den! Det är ungefär samma orangea färg som på en varnings flagga!


Dagens make up - Honey bee

Vad jag minns så har jag nog aldrig gjort en gul/svart make up, så det fick bli en sådan idag! Tycker det blev ganska läckert, men skulle tagit en mer matt gul då det lätt ser "svettigt" ut. Tycker personligen att svarta sotningar ska vara matta för att få bästa resultat, så tummen ner för att jag valde en skimrande gul till denna make! Självklart blev det riktigt häftigt också ifrån vissa håll, men gillar inte alls när det blir att se "svettigt" ut så denna gång väger det negativa över det positiva! Fick som tur är en skaplig bild på det, de andra bilderna jag tog såg så sliskiga ut ;)



Ändrad design igen..

Har nu ändrat om designen igen, kände att jag ville ha lite färg ett tag!
Om det skulle se konstigt ut för någon av er får ni mer än gärna säga till!

Jag funderar på om jag ska updatera bilderna i headern när jag lagt in nya "Dagens make up" för att man ska kunna se det senaste om man säger så... Vad tror ni om det?

Nu håller jag på och svälter ihjäl så jag ska ta mig lite frukost sedan kommer jag med nytt inlägg med tips!


Jag kunde inte låta bli!

Som titeln lyder.. Jag kunde inte låta bli paletten, eftersom jag mår någorlunda bättre nu efter en dusch så satte jag igång med en make med färger från paletten. Och jag måste då säga att palettens färger är så vackra att det inte går att beskriva med ord! Jag valde nu en helt skimrig make, och tro mig, det skiner! Även hela mitt ansikte, av lycka! Som ett barn på julafton som man brukar säga!




120-paletten är här!

Fick hem paket ifrån eleven.se idag, och gissa vad det var?! Jo en sprillans ny skinande 120-palett! Och färgerna är underbaraaa!!! Mycket finare i verkligheten, bästa investeringen på länge! Jag kan knappt bärga mig tills jag fått testa dem! Åhh, förbannade illamående! Dock är det bättre idag, så imorgon kanske jag mår tillräckligt bra?!


RSS 2.0