Dagens Make Up

Idag blev det en mörk men otroligt snygg sminkning med blått och grönt. Jag har använt mig av 88-paletten, tyvärr har ju den blivit brutalt misshandlad under frakten till mig och det är därför den ser så mörbultad ut, men ni får överleva.. Får hoppas ni ser dem röda markeringarna runt färgerna jag använt.



Förutom paletten använde jag;

Loréal Paris True match minerals, W4 Golden Natural
H&M, Eyebrown Colour
Isadora Light & Shade Eye Shadow, 55 Fake black
Isadora Build-up Mascara Extra Volume, Black
Make Up Store High Tech Lighter, platina

Och en Kajalpenna jag inte vet namnet på..

Resultatet blev





Ser nu att mitt "riktiga" ögonbryn sticker ut lite, lätt fixat med hårspray!
På läpparna har jag ett läppstift från Yves Rocher som jag tyvärr inte hittar namnet på färgen.


Ändring!

Har nu ändrat så att om ni vill komma tillbaka till startsidan så klickar ni bara på headern istället för "startsida" nere på menyraden.

Enklare och snyggare!


Nu ska även allt fungera felfritt! Säg till om ni stöter på något problem..


Ny design och meny!

Som ni ser så har jag äntligen blivit klar med designen! Jag har lagt till lite nya saker och tänkte förklara för er vad allt gör så ni förstår ! Har tagit bort menyn på sidan och gjort en ny meny nertill. Har även lagt upp alla kategorier under headern och lägg märke till Gilla - knappen som finns i slutet av inläggen! Den är för er latmaskar som inte orkar kommentera! ;)





Jag hoppas ni kommer gilla detta, och gör ni det kan ni ju inviga Gilla - knappen! ;)


♦ Ett jätte stort tack också till Donnie som hjälpte mig med bloggen! :)


Jag vill inte jobba...

Denna gång blir rubriken utan skugga eftersom min dator är på lagning och min käre pojkvän inte har photoshop på sin dator! :)

Nu får ni absolut inte misstolka rubriken. Grejen är att jag får ångest varje gång jag ska till jobbet.. Anledningen? Jag vill inte sitta i telefon hela dagarna.. Jag är en människa som vill röra på mig, göra något på mitt arbete! Jag kan inte sitta still hela dagarna vilket man gör som telefon-nisse.

Jag ska på jobbintervju nu nästa vecka. Det är bra lön, kunderna är företagare och allt är frid och fröjd. Nackdelen? DEN JÄVLA TELEFONEN! Jag vill inte sitta i telefon mer, aldrig!!

Jag vill självklart jobba, absolut! Jag vill ha råd att göra det jag vill, ägna mig åt min hobby, hitta på saker med vänner och pojkvän. Men telefon... NEJ TACK!

Jag går nu med ont i magen inför intervjun för självklart vill jag ha jobbet.. Men jag vill inte sitta i telefon i 3 år till (tills min utbildning är klar) och då kommer dom tre åren vara nu heltid till höst, efter det heltid på somrarna..

Jag har försökt söka såå många andra jobb, men dom jobb jag skulle kunna tänka mig jobba med, ja då behöver man antingen körkort och bil, flera års erfarenhet eller avslutad gymnasieutbildning... De andra jobb jag sökt som inte har varit försäljning händer såklart ingenting och anledningen är att jag har i stort sätt bara erfarenhet ifrån telefon sälj..

Jag blir arg och ledsen... Jag hoppas ni förstår hur jag tänker och känner...
Tänkte springa runt lite imorgon och se om jag hittar något, lämna CV, prata med chefer osv..


♦ Misstänker också att jag lyckats få i mig gluten... Testade OLW's naturchips Vårlök & Svartpeppar, och dum som jag är glömde jag att läsa innehållsförteckningen. (Brukar ALLTID göra det annars, på allt!) Antar att jag var för sugen på chips... Kan iallafall tillägga att dom var jäkligt goda!



Ingredienser:

Potatis, solrosolja, kryddblandning (lökpulver salt dextros ( vete), maltodextrin (potatis), smakförstärkare E621, jästextrakt, kryddor (svartpeppar,paprika), socker, ostpulver, kryddextrakt (svartpeppar cayennepeppar), persilja citronsyra, färgämne (paprikaextrakt



Jag har aldrig sett eller hört ordet dextros tidigare vad jag kan minnas (som har med Celiakin att göra).. Vet därför inte om det är något jag tål eller inte, vete tål jag inte, men vissa saker då det står vete inom parentes så tål jag det.. Mysko sånt där.. Men jag sitter praktiskt taget och väntar på att kräkas.. Känner mig ganska illamående och är konstig i magen, känns som om alla tarmar slagit dubbelknut.. Hoppas det inte blir ett anfall... Ser i så fall inte fram emot en natt utan sömn.

♦ Och innan jag glömmer det, min käre vän Jimmy ville att jag skulle skriva hej från honom (i detta positiva inlägg...) Så allihopa!! HEJ FRÅN JIMMY!

Nu tänker jag lägga mig och se en film och försöka somna.. Håll tummarna för att jag klarar mig..


Att vara eller inte vara..?

Idag har jag för första gången i hela mitt liv testat en "Monroe Style" på mig själv. Min tanke var röda läppar, hög lugg och eyeliner. Jag tycker personligen att det gick.. ganska bra. Förutom det röda på läpparna som tillslut bara blev en massa kladd och gav mig en allergisk reaktion.. Har nämligen aldrig använt mitt röda läppstift förut (det enda jag någonsin ägt), och det visade sig nu att det var riktigt dåligt. Och faktiskt gillade jag röda läppar på mig själv (de första 5 minuterna det satt och såg bra ut) vilket jag aldrig gjort förr, så nu planerar jag att införskaffa mig mitt andra läppstift i mitt liv! Men som sagt, jag gillade Monroe Stilen så den blir det någon gång igen! Lyckades faktiskt med mina ögonbryn någorlunda denna gång också, första gången på många månader! Bildens färger är något nerdragna, men inget redigerat!

Sedan kanske ni ser en ganska stor förändring... Inga piercingar! Jag har faktiskt en "test vecka" och det känns jätte bra! (Går dock fortfarande och sätter igenom smycket för att se att det inte växt igen...) Jag har inte riktigt bestämt min än för hur det blir,, men jag skulle tippa på att det blir att jag har piercingarna någon gång ibland när jag känner för det!

Har för övrigt haft världens bästa vän här i x antal dagar nu, mysigt värre! Han försörjer mig och Thure på godis och cola, vilket är underbart, haha! ♥ Men inte bara därför jag älskar honom såklart, men det har en stor faktor ;) Haha, Donnie, du vet att jag skämtar, I LOVE U ♥

Söker förresten fortfarande frivilliga tjejer för styling! Förlåt killar, men jag är ute efter att sminka runt ögon..
Så tjejer, hör av er om ni är intresserade!






Ett litet hopp och Dag 15 - Mina drömmar

Tänkte hoppa över dag 14 som är "det här hade jag på mig idag". Eftersom det nyligen var en sån punkt, plus att jag inte orkar visa er idag!

Hoppar då direkt till dag 15, mina drömmar!

Många av er vet säkert redan två av mina drömmar. Jag ska börja med en av dem i höst - utbilda mig till stylist - make up artist!

Andra drömmar är att bli tatuerare och piercare, få barn ganska snart då jag vill vara ung mamma, gifta mig med ett stort dyrt bröllop.



Motivationen tillbaka!

Har fått tillbaka motivationen för att ta körkortet. Anledningen till att den försvann var för att det blev vinter och jag har inte vågat köra eftersom det varit halt, spårigt osv. Men jag måste ju göra det, annars blir det inget körkort.

Dock är det så jäkla svårt att övningsköra eftersom jag inte bor hemma mer.. Har inte heller råd att övningsköra på skola. Det löser sig nog..


Sen har även jag blivit smittad av sjukan alla verkar insjukna i som har android telefon..
Jag bytte telefon med min syster ett tag eftersom jag vill ha och planerar att skaffa en Sony Ericsson x10 mini eller mini pro. Har nu min systers mini pro på test, och jag är helt såld..

Har sett att många gillar Angry Birds och var tvungen att testa.. Nu är jag fast! Det går knappt att sluta!

Såfort jag har pengar till det blir det en x10 mini!!



Nu väntar jag på att min ängel ska komma hem från jobbet. Har spelat tv-spel och tittat på tv med min bror hela dagen men han åker snart hem med mamma. Ikväll kommer även bästa Donnie och underhåller mig och Thure!

I nästa vecka får ni veta en lite rolig sak, dock vet kanske  många redan,, Men lägger upp på bloggen sen!

 


Dag 13 – Den frisyr jag trivs bäst i

Jag trivs absolut bäst i kort hår, inget som är i vägen, snyggt och jag ser äldre ut.

Dock håller jag på att spara ut till långt hår nu, får se hur det blir! Går säkert att få någon snygg trivsam frisyr även fast man har långt!


Småstadsprinsessan lottar ut...

eleven's senaste EKO-märke terre d'Oc.

Jag är såklart med och tävlar och det är ju pluspoäng om man lägger ut på blogg och facebook!

Jag tävlar om Mascara och läppglans.

Tävlingen hittar du här!


Dag 12 - I min handväska

I min handväska hittar ni
  • Dosa till internetbank
  • Parfym
  • Hårspray
  • Skrivblock
  • Pennor
  • Almanacka
  • Värktabletter
  • Plånbok
  • Lite smink
  • Lypsyl


    Sedan lägger man till lite annat beroende på vart man ska! :)

Kom ihåg! Småstadsprinsessan lottar ut...


Jag tänkte bara påminna er om tävlingen som småstadsprinsessan (Linda) håller!!

Du kommer till tävlingen HÄR!!

Jag tävlar om en too faced primer och concealer!!


Småstadsprinsessan lottar ut...


En underbar bloggeska vid namn Linda har nu en tävlig om en concealer och primer, eftersom jag är i stort behov av båda delarna så ger detta pluspoäng! :)

Håll tummarna för mig!

Du kan klicka HÄR för att komma till tävlingen!

'Cause you're amazing just the way you are

You look so beautiful today

When you're sitting there it's hard for me to look away
So I try to find the words that I could say
And I can't lie
But everytime you leave my heart turns grey
Cause I just can't take it
Another day without you with me
Is like a blade that cuts right through me
When you call my heart stops beating
When you're gone it won't stop bleeding

You look so beautiful today

Dag 11 - Mitt arbete

Mitt arbete alltså.. Det är ju lite komiskt, hehe för just nu har jag inget arbete. Jag börjar mitt nya jobb nu på fredag och först efter det kan jag förklara hur mitt jobb är!

Det jag kan berätta är ju att jag kommer jobba som kommunikatör. Jag ska intervjua företag om t ex kontorsinredning och sedan skicka vidare informationen till t ex Ikea för att dom ska få feedback om sina produkter :)

Tror det kommer gå bra!

Visste du...



...att om du skriker i 8 år, 7 månader och 6 dagar så har du producerat tillräckligt med ljudenergi för att värma en kopp kaffe!


Dag 10 – Det här hade jag på mig idag


Dagens outfit då, ett grå/vit/svart linne utan band med glitter och ett par blå vanliga Lee Jeans.
Tråååkig punkt!!
Dock var jag lite sötare när jag gick på den dagliga promenaden!















































Visste du...



... att den tredje siffran i personnumrets fyra sista siffror avslöjar om du är kille eller tjej ?


Om dina fyra sista är 4518 så visar 1:an att du är en man...
Men hade dina fyra sista varit 4528 visar 2:an att du är en kvinna...


Alltså, ojämnt tal på tredje siffran betyder att du är man, jämnt tal betyder att du är kvinna.

Dag 4 - 9

Jag medger att jag har varit fruktansvärt dålig på domhär dagarna jag pratade om och började med, så nu tänkte jag ta tag i dag 4 till 9 i ett inlägg! Let's go!


Hittils har jag ätit fyra hårdbröd med mjukost och ett stooort glad oboy. Ikväll blir det köttfärssåsen som blev kvar igår! Ganska tråkig punkt tycker jag.


Min kärlek är, som ni alla vet, Thure Hagberg. Han är den underbaraste och snällaste människan på hela jorden och den enda personen jag vill dela mitt liv med. Han är allt jag någonsin önskat. Han är den som får mig att strunta i det förflutna och framtiden, han får mig att tänka på nuläget. Mina problem har aldrig varit något hinder för honom, och han raderar alla problem som uppstår nu. Han är den som gör mig lyckligast i världen bara av att kolla åt mitt håll. När han håller om mig stannar tiden och jag vill bara stanna i hans famn för alltid, även fast det är omöjligt att hela tiden vara i hans famn så vet jag att vad som än händer kan jag alltid komma tillbaka till hans famn.

Jag älskar dig verkligen mest i världen Thure! ♥





Min dag har ärligt talat varit väldigt tråkig. Vaknade runt halv 12 av att posten blev inkastad genom dörren, gick upp och pissade som vanligt. La mig i soffan och kollade på TV - 3an hela dagen - och pratade med Jimmy på internet, kollade även bloggar osv. Efter några timmar gick jag upp och åt mina hårdmackor med mjukost. Nu är jag här och skriver i bloggen. Intressant dag va?


Min absolut bästa vän är Thure, ingen kan ersätta hans plats.
Mina andra bästa vänner är Donnie, tyvärr träffas vi knappt och pratar knappt längre, vilket gör ganska ont..
Jimmy
är en otroligt bra vän, så bra att jag faktiskt tänker kalla honom min bästa vän. Vi har aldrig träffats tyvärr, men haft kontakt under en lång tid nu och han vet mycket om mig som många andra inte vet. Absolut en bästa vän!
Sen min familj såklart, alla i min familj är mina bästa vänner och så är det nog för många utan att man tänker på det när någon frågar om bästa vän.


Min passion är, som ni vet, design/styling av alla desslag. Tatuering, piercing, smink, hår, naglar.. You name it. Det brinner jag verkligen för. Väldigt tråkig punkt detta också


Den perfekta helgen börjar med att sluta tidigt på fredagen, skola, jobb eller vad det nu kan vara. Komma hem och känna att man har mycket av dagen kvar. På kvällen laga god mat med någon man tycker om, i mitt fall Thure såklart. Kvällen avslutas med en film hemma i soffan med något gott att smaska på. Eftersom detta är den perfekta helgen så tänker jag ta upp saker som man inte har råd med varje helg. Shopping! Lördagen spenderas på ett köpcentrum eller liknande helt utan stress. Kunna gå i lugn och ro och titta i butiker och unna sig själv lite nytt! Lördagskvällen avslutas med att träffa vänner, umgås och ha så roligt som möjligt! Söndagen är såklart slappdag, då är det mys hela dagen som gäller. Från morgon till kväll, enkel mat (om man inte är ovanligt pigg), massa filmer.. Ja ni vet ju!

Nu ska jag försöka fortsätta med de andra dagarna dag för dag!



Välkommen 2011!

 

Nu tänkte jag visa er lite hur min nyårshelg var! Mina kusiner från Skövde kom upp på Onsdagen. Elin och Henrik blev kvar hos mig och Thure, Irene och Peder och småttingarna åkte vidare till mamma och pappa. Vi hade otroligt roligt, spelade kort, småfestade lite, kollade roliga klipp och filmer, gick till statoil mitt i natten och köpte sopsäckar för att "åka pulka" osv. På nyårsafton åkte vi till mamma och pappa, åkte iväg och åkte riktig pulka några timmar, så jäkla roligt!! Sedan gick vi hem och gjorde iordning oss, åt middag, och sen var det full rulle på alla! Här får ni helgen i bilder!



Dagen före nyår, kortspel!



På nyårsafton ville mini kusin självklart vara lika fin som mig, så först målade vi hennes
naglar blå, efter det fick hon glitter på ögonlocken.



Som barn är så ville alla självklart bli lite fixade, så den andra lilla kusinen fick också glitter
på ögonlocken, och bror min ville ha en svart stjärna runt ögat som killen i Kiss, men jag
lyckades övertala honom så den blev silvrig istället! Tuppkam blev det också




Alkoholen åkte fram och vi fick otroligt god sallad till middag på ett urtjusigt dukat bord





Efter middagen gick alla ut och satte sig vid brasan och småraketerna var igång!



En otroligt god efterätt!





Mys i vardagsrummet med trubadur i väntan på tolvslaget, Sofie somnade men
vaknade sedan igen och då var det full fart igen.



Urgulliga Anna sjöng Blinka lilla stjärna för oss, stog tidigare och smaskade i sig godis, gottegris!





Strax innan tolv slaget blev det dans, dans, dans. Jag tittade på, Thure dansade med
moster min, hihi so cute! I bakgrunden är det kusinerna som dansar.








Efter mer partande kom äntligen tolvslaget som firades med skumpa och tårt-fyrverkerier!
Tyvärr blev det inte många bra bilder eftersom jag och kameran inte kommer
riktigt överrens om inställningarna än, men några blev det!


Gruppfotot som inom kort hamnar på väggen här hemma!


Nyårsmaken blev silver-svart sotning med massvis med silvrigt glitter,
som tyvärr var väldigt svårt att fånga på bild.

Här har ni alltså nyårshelgen i bilder!

Hoppas ni hade en lika händelserik och trevlig nyår som jag!!

RSS 2.0