Nya lägenheten och make up!

Här kommer först lite bilder på hur lägenheten blivit efter att jag och Thure har fixat tills kroppen gjort ont!

Först vardagsrummet, helt klart den mysigaste delen i lägenheten
Vi valde svart och rött som tema, och jag är så glad för det!
Här sitter vi på kvällarna och myser med tända ljus!





Därefter tar jag er till köket, sista bilden är taget precis när vi flyttade in och fått upp alla kartonger, och därför en del disk som ni kan undvika och vissa saker som ej är uppsatt ;)







Sovrummet har vi inte gjort klart än och därför kommer det ej upp bild på det... än!
Sedan tyckte jag att hallen, badrummet och klädkammaren inte var något att visa upp eftersom det inte är iordning än/ser ut som överallt annars.

Nu när ni sett lägenheten tänkte jag visa en make jag gjorde häromdagen, hade tänkt ladda upp bilder på mina maker på mig och andra inför skolan jag sökt till.





Har också gjort en grön make på min syster jag tänkt visa upp men ej fått bilder på än, det kommer! Ni får mer än gärna ge förslag på sminkningar ni vill att jag testar och lägger ut.

Peace out!

Frivilliga tjejer sökes för STYLING!

Jag har sökt till en utbildning som börjar hösten 2011 där jag kommer utbilda mig till Stylist, det innebär att jag kommer hålla på med hårstyling, make up, nagel dekoration/förlägning osv.

Nu behöver jag eran hjälp!

Jag kommer träffa rektor på skolan och presentera mig och visa upp ett portfolio och det är här ni kommer in i bilden!

Jag söker frivilliga tjejer som jag kan sminka, eventuellt fixa hår, naglar.. You name it. Allt som har med styling att göra men främst make up. Mitt portfolio ska vara kvart runt nästa sommar och jag har därför tid att göra det flera gånger om på er!

Detta blir även en övning för mig att förbättra mig.

Ni som är intresserade kan ju höra av er så kan vi boka in en tid eller något och diskutera lite om vad ni vill göra osv.

Ni kan nå mig på antingen min mail [email protected] via min blogg http://emelietingstrom.blogg.se/ och självklart facebook där jag heter Emelie Tingström


Emelie testar: AB Sonic

Jag hade tänkt testa ett bälte som ni säkert känner till av den nya versionen.
Den ni säkert känner igen heter Abtronic och finns att se på TV shopen.

Fick höra att föräldrarna hade en sån liggandes hemma så då tänkte jag ge det en chans eftersom jag är fruktansvärt dålig på att följa mina egna "träningspass" och har även fått höra från sjukgymnasten att jag har för svaga muskler och bör träna.

Så nu ger jag alltså AB Sonic en eller två månader för att se vad den gå för!

Jag kommer försöka förmedla till er vad som händer och om jag lyckas gå upp något i vikt. Jag har försökt nu i ca 1 - 2 månader att gå upp i vikt genom att äta bättre och lite fetare, träningen har inte gått något vidare. Det enda som blivit av är cykling till och från studion och bussen..

Mitt mål är runt 50 kg, nuvarande vikt är 45.


Hiss eller diss? Det märker vi!

Liten uppdatering

Nu var det ett bra tag sedan jag uppdaterade bloggen och det är nästan så jag mår lite dåligt för det, men jag känner att jag inte riktigt haft något att skriva om. Nu har det ju hänt en hel del som jag skulle kunna dela med mig av så ni, mina vänner, vet hur det ligger till.

Thure bor här hos mig på heltid nu, vi ha bott tillsammans ungefär 2 månader, gud så tiden går fort! Om 24 dagar flyttar vi in i våran egna lägenhet eftersom vi nu lånar mammas och utflyttningen från den är 1 december. Nya lägenheten är helt underbar, en etta på 37 kvadratmeter med ett helt underbart kök, klädkammare och badrum. Nu inför flytten har jag fixat med nästan alla våra möbler vi har för att göra det lite snyggare, ingenting av det är klart än så jag kan tyvärr inte lägga in några bilder att visa än, men det kommer självklart såfort allt är klart! Kan ju iallafall förklara lite vad det är jag har gjort. Vårat köksbord med stolar som var träfärgat och ganska fult har jag nu målat stolarna vita med svarta dynor, bordet ska även målas, svart skiva med vita ben, blir otroligt snyggt! Vi hade också en tvbänk i trä som jag målat svart för att det ska passa in mer på våran stil, även den vart grymt snygg!

Nästa helg är det matmässa i stockholm, Mat för livet. Mässan är för oss som har någon sorts matallergi men riktar sig främst mot gluten, laktos, soja och mjölk. Spännande! Nyttigt för Thure också då han nu ska leva med mig, kanske bra att veta lite hur det är för mig och vad jag kan äta! :)

I helgen ska jag och Thure åka förbi till Samuel och säga hej och tända lite ljus, tänker på dig gubben!

Nu vet jag ärligt talat inte vad jag ska skriva mer men skriver såfort det ploppar upp något.

Peace out

RSS 2.0