Jag skäms.. Jag gav mig.. Och nu är jag kanske fast?

Jag gav mig. Jag kommer nu befinna mig på http://emelietingstrom.devote.se och ni kan följa mig genom att klicka på knappen nedan.


bloglovin

Come on

Sitter nu i sängen och längtar efter att sambon ska komma hem. Fick en kund i förmiddags, kommer eventuellt en senare också, själv kollar jag efter någon billig men bra tatuerare i närheten. Hemskt sugen på att börja på min sleeve! Får se vad vi kommer fram till!


Cause I may be bad, but I'm perfectly good at it!

Sitter nu i sängen efter en fantastisk kväll på stan med min favoritvän! Först och främst började vi med att åka till Valbo så Donnie kunde kolla erfter en tjocktröja, hittade en helt otrolig jumpsuit på bikbok som jag verkligen vill ha, måste se hur mycket jag får över denna månad! Hittade även födelsedagspresent åt min Thure som blir 20 nästa lördag ♥ Kvällen fortsatte med att vi åkte in till Gävle eftersom dom inte hade det jag sökte till Thure i valbo. Efter att ha svettats ihjäl och skyndat oss genom stan för att hinna innan allt stänger så hade jag sedan presenten i fickan, skönt att ha det avklarat! Vi träffade sedan på Frida en sväng, gick till Mingel & Bar och tog en kaffe och pratade lite skit. Avslutade kvällen med att gå och sola 20 minuter, sköönt! Imorgon vet jag inte riktigt vad jag har planerat förutom att tvätta och slänga i lite bläck på en kille.

Nu blir det sängen, natti!


Redo för en ny dag med nya äventyr

Då var man vaken, och ordning gjord för en ny dag. Har faktiskt hunnit med kaffe och småprat med mamma nu på förmiddagen också! Snart kommer det ett par tjejer hit som är lite sugna på kropps konst. Min bror ligger här och spelar tvspel, han är helt såld på det där spelet.. Kan inte slita sig. Hundvakt någon timme då mamma är på banken och arbetsförmedlingen, spännande planer på gång och jag hoppas med hela mitt hjärta att det går bra för henne så drömmen hennes går i uppfyllelse!

Thure kommer nu i dagarna få reda på om han blir fast anställd på jobbet, vi hoppas verkligen att han blir det då han trivs så bra där och att vi klarar oss då jag kommer börja plugga nu i augusti!

Ringde en kille om lägenhetsbyte i förra veckan men eftersom jag bytt nummer hade han lämnat meddelande på mitt gamla, jag försöker förgäves få tag på... åhh, nu precis när jag skriver detta ringer han, när man talar om trollen.. Haha! Lät bra, han skulle prata med sin sambo och jag ska självklart prata med min gubbe så får vi se senare under dagen om vi ska kika på den osv!

Ska nu börja göra iordning lite tills brudarna kommer så hörs vi senare!


Kan inte sova.. Irriterande som sjutton

Som rubriken lyder kan jag inte sova.. Denna förbannade dygnsrytm.. Runt 1 tiden kommer jag BÖRJA bli trött..

Att gullis ligger bredvid mig och snarkar gör inte saken roligare.. En av sakerna jag verkligen irriterar mig på är när jag själv ligger och inte kan sova, och den som sover redan ligger och snarkar, och hur mycket man än puffar och knuffar på dem så börjar dom efter någon sekund igen.. Åh..

Någon som har något bra tips för att bli trött?! Nu är det olidligt!


Söndag kväll

Sitter nu i sängen och kikar lite på nätet, kom hem för ett litet tag sedan från Waynes Coffee där jag och Donnie suttit och snackat en massa skit någon timme, innan vi for till Waynes spelade vi Portal 2, förbannat roligt spel!

Har suttit och kollat upp lite på Devotes bloggportal, men jag gillar det inte alls. Syster min bloggar där och säger att man får fler läsare pga mer reklam om sin egen blogg, osv,.. men jag gillar det inte alls.. Verkligen fööör mycket reklam PÅ själva bloggen och även fruktansvärt irriterande att man inte kan designa riktigt som man vill...? Nej fy, blogg.se har alltid varit min favorit och det kommer nog förbli min favorit. Har kollat så många olika, men nej, blogg.se ♥

Nu ska jag och my dear hoppa i säng, sedan väntas en vecka med stenhård disciplin för att gå upp i tid.. Har lyckats få en rubbning i dygnsrytmen så jag kan inte sova på kvällarna och sedan när jag somnat sover jag alldeles för länge på morgonen. Jag som hade en perfekt dygnsrytm och sedan hände något.. vet inte vad..

Ne nu så , god natt!

Hemma igen och ser fram emot en rolig kväll

Nu är jag hemma igen efter bion som ni läste om i syrrans inlägg här, gullig hon är! Love u too sistah ♥
Jag och hjärtat var iväg och kollade på Bridemaids, förbannat rolig film måste jag säga! Gillar den skarpt! Ungefär samma stuk som "Baksmällan", som också är en fantastisk film! Rekommenderar verkligen Bridemaids !

Var tänkt att jag skulle hinna lägga in ett inlägg innan vi åkte men så ville min syster att jag skulle hämta henne hos en kompis för att vänta på bussen här hos oss, snäll som man är så gjorde jag det. Körde vilse eftersom hon är totalt värdelös på att beskriva vägen, och att jag aldrig varit där gjorde inte saken bättre. Detta resulterade i att jag kom hem lite för sent och gormar om att vi måste åka, stressar ihjäl både mig och Thure men vi kom iväg, vi hann till filmen, och nu sitter vi hemma och tar det lite lungt.

Jag ska snart åka till affären och handla lite nödvändiga saker inför morgondagen, lämna en sak åt en tjej och sedan hämta bästa vän som jag saknat så förbannat mycket! Var ett bra tag sedan vi sågs, synd! Men jag hoppas det kan bli ändring på det med att ses! Ikväll ska vi iallafall umgås och det ser jag verkligen fram emot!


jag har världens bästa syster !

nemen tjeeenare , emelies underbara syster här ! ;) haha .
emelie hann inte blogga nu innan hon och thure skulle på bio . så jag bloggar istället ! jag vet inte riktigt vad de var för film dom skulle se , men de enda jag vet är att dom skulle på bio ! :)

ja , iallafall så är jag emelies syster Hanna , jag har en blogg själv som ni kanske har tid att titta in på ! DEN ÄGER ;) hihi , och jag måste bara säga att emelie är världens bästa syster , hon kan vara lite surig osv ( ;> )men hon är ju trots allt min syster som jag älskar otroligt mycket ! jag skulle inte klara mig utan henne , hon är min andra halva . hon är 4 år äldre än mig , men det känns som att vi är tvillingar för vi är så himla lika . ( fast jag är lite lite bättre ) haha . jaja , nog om det ! jag ska blogga i min egna blogg nu så ni kan ju ta och kika in på den .

www.hannatingstrom.devote.se


haha gammal bild på mig från nyår ! ;)

Redo för min skönhetssömn

Precis kommit hem ifrån en ganska tråkig kväll på parkrocken. Självklart trevligt att umgås med familjen, med förövrigt ganska trist. Under tiden jag var där var det ett värdelöst band som spelade så det förgyllde inte heller kvällen. Var sedan chaufför till familjen och nu sitter jag hemma och väntar på att.. jag vet egentligen inte vad jag väntar på... lusten kanske? Vi säger så. Jag väntar på lusten att gå och tvätta av mig sminket, smörja in mig, borsta tandsingarna och sedan lägga mig framför en film.. Men som sagt.. när lusten finns.

Har nu fastnat i ett fruktansvärt skönt läge i sängen som jag absolut inte tänker överge nu, dock tänker jag heller inte sova med sminket eftersom jag isåfall kommer se ut som en SVART prickigkorv imorgon bitti.. Inte heller någon höjdare. Dock har jag ju ingen brådska så jag kan vänta några minuter på att göra mig redo för min skönhetssömn!

Skulle verkligen behövt boka tvätt tid.. undra om man ska ta sig orken att gå ner och boka samtidigt som man tvättar av sminket? Ja, så får det bli.

Nu får det räcka för ikväll!

Hörs och syns!

Ny design, lite funderingar och äntligen lite uppdatering!

Sitter nu i sängen efter en god taco middag med hjärtat mitt. Var planerat att gå ner till parkrocken men det blev ändrade planer, är iallafall chaufför åt föräldrarna ikväll som är där.

Har haft ett riktigt uppehåll från bloggen nu, och jag vet inte om det var bra eller dåligt, det återstår att se. Nu har jag fräshat upp bloggen lite iallafall med ny design, hope u like it, och hoppas på ett mer aktivt blogg-liv framöver. Nu när jag har lite mer tid.. Mitt enda hinder är frågan - Vad ska jag blogga om?
Det finns en hel galax om ämnen man kan skriva om.. Ska jag rikta mig till ett ämne eller ska jag skriva om det som faller mig i smaken just för stunden? Kanske det som är det "säkra kortet", att hela tiden skriva om det som är på gång just nu? Har man riktat mot ett ämne måste man alltid ha information och upplevelser att berätta för att kunna uppdatera oftare? Nej, det får nog bli det som faller mig i smaken just för stunden! Jag tror det är enklast för mig också som är ung, inte har speciellt mycket erfarenhet, plus att mitt liv är oftast väldigt enformigt men det snurrar ständigt miljoner tankar i mitt huvud.

Vilken riktlinje vill jag ha i inlägget just nu?

Ja det är ju en hel del saker i och med att jag varit borta ett tag, en hel hög med goda nyheter. Sedan är det ju att tillägna inlägget till några personer, men det känns ju lite konstigt i detta inlägg då jag börjat inlägg med att fråga vad sjutton jag ska skriva om? Jag vill ju heller inte skriva för mycket eftersom jag vill att ni ska orka läsa?

Jag skriver ett par "stödord" så får vi se om ni kan lista ut lite av det som hänt så berättar jag närmare i andra inlägg!

Förlovning, antagen, 1 år, frisyr.

Hoppas nu ni stöttar mig i detta! Skriv gärna om det är något ni inte vill läsa om, eller något ni verkligen vill läsa om!

RSS 2.0