Älskade Mamma!


Eftersom det är mors dag så tillägnar jag ett inlägg till min mor precis som alla andra som har en blogg.

Mamma, du anar inte hur glad jag är att just du är min mamma. Jag är så ledsen för allt som varit och jag gör allt för att gottgöra dig. Jag älskar dig, till sjärnorna och tillbaka. Du och Pappa har stöttat mig i alla situationer, och jag är er evigt tacksam för det! Jag kunde inte ha fått bättre föräldrar.




En väldigt trevlig helg.

Har precis tagit mig en otroligt god räkmacka. Först och främst har vi hittat en bil till mig! Mercedes 190E, röd som kommer förbli röd. Och man känner sig som en kung när man kör bilen! Går otroligt bra och jag älskar den!! Ska städa ur den någon dag framöver och tona lite rutor osv, sen är den fit for fight precis som jag! ;) Höhö! I fredags kom mitt körkort, och jag såg så otroligt arg ut, haha. Sällan man ser förbannat ut på såna bilder :)

Har idag gaddat och storstädat. Var planerat att ha ansiktsbehandling för Mary Kay här idag men blev avbokning i sista sekund så det blir vecka 23 istället!

Har nu bestämt mig för att jag kommer börja med gelenaglar så sitter nu och kikar lite på nätet efter det man behöver! Spännande!

Börjar bli lite orolig då jag vaknat väldigt ofta med sprängande tung huvudvärk på mornarna, idag har den aldrig gått över så sitter fortfarande med huvudvärken.. Pratade med sjukvårdsrådgivningen och jag skulle dricka mycket och blir det inge bättre ska jag ringa hälsocentralen..

I veckan blir det otroligt mycket jobb, kommer inte ha tid för något nöje nästan! På fredag åker jag och älskling till Falun och möter min famij där för att campa och gå på rock festival. Nice!
Nu tänker jag bara sätta mig och ta det lugnt, hoppas ni haft en bra dag!

KÖRKORT!

Ville bara säga att jag precis klarat så jag har körkort! ;) Dock är det bara en papperslapp ännu som säger det, men snart har jag det riktiga i handen!


Dagen efter gillar vi inte


Ligger nu i sängen och mår lite halvt dåligt. Åkte hem ganska tidigt igår eftersom jag blev fruktansvärt dålig (och nej, jag drack inte mycket alls). Tack till min underbara pojkvän som satt i telefon med mig hela tiden och kom ner till bussen och mötte mig ! ♥ Och förlåt för att jag var drygast i världen! Haha

Menmen, jag var ju iväg och fixade naglarna igår , och jag är såååå jäkla nöjd! Tack Jenny, dom är urtjusiga!
Blev själv förbannat sugen på att börja med sånt här! Återkommer om det, lutar starkt åt det hållet, men måste självklart ha pengar för det var inte billigt att köpa in allt!



Här kommer också gårdagens make och lite av outfiten! Krusade mitt hår och blev sååå nöjd! Det kommer jag fortsätta med! Var lite carneval/indiskt/cirkus aktigt av sminket med det gula, orangea som sedan går till rosa och lila, love it!






Hemkommen från en trevlig kväll med familj


Sitter nu hemma i soffan med lite huvudvärk men har haft en väldigt trevlig kväll med familj och älskling, tyvärr var inte systra med eftersom hon skulle grilla med vänner istället.

Iallafall så grillade vi lite fläskfilé och hade potatis sallad och strips till, otroligt gott! Satt ute hela kvällen och drack några goda cider som jag inte tidigare smakat, smakade väldigt bra iallafall! Såg på när deras valp fick dår-ryck och kutade runt hela gräsmattan efter att ha fått lite vatten på sig. Spelade lite boll med voffen, hoppade stutsmatta med brorsan och kollade på bilar med pappa! Ska nämligen få låna pengar av min käre farfar till en bil nu när jag klarar teorin :) Spännande! Kommer styla den lite invändigt och eventuellt lacka om, den kommer bli grym! Riktigt tjejig om man säger så ;) Självklart kommer ni få se.

Nu ska jag tvätta bort sminket och göra iordning lite och sedan hoppa i säng och glo på tv, hoppas på att mannen min kommer och myser med mig! Hoppas ni haft en lika trevlig kväll som jag!


Klart man ska fira!


Sitter nu och väntar på att mannen min ska komma hem från jobbet, därefter ska vi piffa till oss lite och sedan bege oss till mina föräldrar för att grilla och fira min godkända uppkörning! Är lite smått nervös inför skrivningen på tisdag, men det ska gå bra tycker jag! Känner mig väldigt handikappad då jag glömde min vattenfasta eyeliner hemma hos Sandra och Jocke när vi var där på middag, känner mig alldeles naken utan den! Så nu fick det bli kajal, och det är ju verkligen inte snyggast i världen...Men det får duga så länge! Hoppas på att få tillbaka den i helgen! :)

Imorgon ska jag göra naglarna snygga, lääängtar!! Kommer även bild på hur lägenheten blev efter ommöbleringen. Måste dock ner i källarn med en massa saker först, så det får bli någon dag framöver !
Nu ska jag läsa lite teori tänkte jag, men ni får iallafall en bild på kvällens make, en väldigt ljus make med bara mineralfoundation eftersom vi ska sitta ute och njuta i solen! Lite mörkare läppar och mitt tappra försök med eyeliner av kajal.


Style afton och godkänd uppkörning!


Idag hade jag uppkörningen, den gick galant! Som rubriken lyder så blev jag godkänd! Blev dock lite chockerad då jag varken behövde köra start i backe, backa runt hörn eller fickparkera! Så fort jag kom hem bokade jag ny tid för teori provet eftersom man inte fick boka nytt förns uppkörning var gjord. Nu har jag iallafall nytt prov på tisdag klockan halv 9 på morgonen! Då ska jag klara det!

Har nu på kvällen varit på Style afton med mamma. Stog i annonsen i tidningen att det skulle vara modevisning bland annat. Var ingen modevisning alls. Kostade 60 kr inträde och det var inte värt det alls, förutom att jag förmodligen fått praktikplats på Bellisima, Eye for beauty, i Sandviken till hösten, roligt!

Jag ska nu snart hoppa i säng, jobb imorgon och sedan mys med älskling. Lördag blir det fullt upp, tatuera, sminka Julia inför födelsedags fest, åka och fixa naglarna och sedan åka till Julia igen för att vara med på festen, ojoj! Fullt upp, PLUS att vi har tvätt tid.. Men det får Thure sköta...

Förresten så kom Jehovas vittne och knackade på idag!! Åh stackarn blev så besviken när jag sa att jag inte trodde ett dugg på sånt. Dock sa han att anledningen till att jag inte trodde på det var för att jag var för ung och inte hade börjat fundera på vad jag ska tro på, haha!

Ja nu ska jag när som helst hoppa i säng, hejs!


Deppig dag


Idag är jag ganska deppig. Hade skrivning för körkortet imorse men det gick inge vidare, jag gjorde det förbjudna - gå tillbaka och ändra. Vilket resulterade till att jag inte blev godkänd.. 2 fel ifrån godkänt, surt som sjutton! Uppkörningen på torsdag tror jag fortfarande på, men motivationen och självkänslan är inte lika stark som innan skrivningen tack vare att jag misslyckades.. Dock är det väl kanske inget att skämmas för,, men jag gör det ändå!

Blev inget jobb idag, på ett sätt väldigt skönt eftersom jag känner mig väldigt nere. Har försökt vara positiv, bakat paj och muffins och försöker hitta demonstrationer för tupperware, men vet inte riktigt vem som skulle vilja ha ett demo som jag inte har frågat :) Ni får gärna hojta till om ni eller någon ni vet vill ha ett, och gärna i vecka 24!! :)

Nu sitter jag och väntar på att älsklingen min ska komma hem, kikar lite på top model sålänge.

Har sån bloggtorka eftersom detta ska föreställa en make up blogg, är ni intresserad av mitt liv på sidan av eller är ni bara intresserad av Skönhetsrelaterade frågor?



Dagens make up

Har varit lite inaktiv igen, har fortfarande känslan att det känns ganska meningslöst att skriva, menmen, annars blir systra arg på mig så jag försöker väl då. Har varit mycket i veckan med jobb, körkort och tupperware. Har nu riskettan och halkbanan avklarat och på tisdag har jag teoriprovet och torsdag uppkörningen. Nästa helg SKA jag ha körkort!

Här kommer dagens make up, struntar i att skriva vad jag använt då jag känner att det inte verkar vara intressant.
Håller iallafall på och testar en kur som ska ge mig ögonbryn , har inte kommit så långt in på kuren så jag ser inte så mycket resultat än, men jag hoppas det kommer. Testar även en ny mascara ifrån Mary Kay, tycker hittils den fungerar helt fantastiskt förutom att hylsan inte "drar av" överflödig mascara på borsten så det kommer ut en totalt nerkladdad borste.. Dock fördelar den fransarna super fint och klumpar inte alls!

Lekte lite mer med eyeliner idag, nöjd tjej! Ska träna mer på eyeliner dock så det blir mer släta linjer! Försöker använda eyeliner var dag nu när jag tränar, hehe



Om någon är intresserad av ett extra jobb så säg till!

Dagens make up - Thunder of love

Har verkligen haft bloggtorka nu eftersom jag knappt har några läsare kvar och därför känns det förbannat onödigt att blogga. Vet inte ens om ni tar till er det jag skriver om ?

Jaja, här kommer dagens make up.





Pensel vård och make up hygien!


Tycker det känns som att det behövs förklaras lite för folket hur penslarna sköts för att hålla dom fräscha och hela.

Visste ni att man kunde sprida Herpes och Klamydia genom att använda samma make up? Jag vet, kalmydia? Ja, eftersom ögonen har slämhinnor så smittar klamydia även genom ögon! Så nu tänkte jag förklara och visa hur ni gör för att slippa bli smittad!

Vi börjar med lite pensel tvätt.

Du tar först såklart alla penslar du har. Ta sedan en i taget och rengör med Yes diskmedel. Diskmedlet är för att du kan komma i kontakt med fettet från huden även om du användt torra produkter, och därför behövs fettet avlägsnas från penslarna så du inte smittar andra med dina bakterier. Jag visar hur jag gör med bilder

1. Skölj penseln i vatten.



2. Doppa penseln i diskmedlet



3. Jag brukar pensla i handen (cirklar) tills jag ser att det inte kommer någon mer färg -> 4.



När du sedan är klar med tvätten och du ej ser någon mer färg komma ifrån penseln, forma penseln som du vill att den ska torka, sedan lägger du den på en handduk, INTE i ett glas eller liknande så penslarna "står". Enda sen man varit liten har man fått höra av bildläraren att penslar ska stå med det mjuka uppåt. NEJ! Vattnet går då ner i "fästet" och löser upp limmet vilket gör att nedersta delen lossnar ifrån skaftet! Lägg det alltså på en handduk.



Och glöm inte att rengöra fransböjaren! Den brukar bli ganska lebbig.. Bästa sättet enligt mig är lite make up remover på en pad och sedan rengöra.



Nu är mina hjälpmedel rena, fina och fräsha!

Kom ihåg att inte dela produkter med andra, är det så att ni gör det, rengör och sprita produkterna (kajal, eyeliner...) efteråt! Torra produkter såsom ögonskugga, rouge, puder osv behövs ej rengöras mer än att du tvättar penslarna så som jag nu visat mellan varje person. Kladdiga produkter såsom flytande foundation, primer, highlighter osv gröper du ur lite av på en tallrik eller liknande, aldrig ner med en pensel eller fingrar i en kladdig burk! Och var noga med att stänga produkterna när du användt det så det inte hamnar damm osv i. Dela aldrig en mascara om du inte har engångsborstar, och när du sedan använt engångsborste, släng den! När jag sminkar andra ber jag dem ta med egna mascaror eftersom jag inte har engångsborstar. Sprit som ni kan använda på penslarna finns på apoteket.

Hoppas ni fått lite hum om hur ni rengör och att ni passar er för klamydia och herpes!




RSS 2.0