Tack Mamma och Pappa!

Fick presentkort av mamma och pappa på mediamarkt i julklapp. Självklart skulle det gå till diskmaskin eftersom jag och Thure verkligen haft krig om disken! Så nu igår var vi in och kikade lite och jag måste då säga att en av dom första gångerna i mitt liv så hade jag tur! Vi hittade en diskmaskin för 2000, vilket betydde att vi hade ca 1000 kr kvar på presentkortet, gick runt och kikade lite och hittade sedan en 32" LCD Platt - TV för 1700 kr. Vi kunde ju inte låta bli.. Dock fick vi inte plats med diskmaskinen i bilden igår så det var bara att fara iväg till Valbo idag igen och hämta den, och fy i helvete va mina händer värkte när vi burit upp maskinen för alla trapporna. Vi fick iallafall in den, och nästan direkt for vi iväg till en VVS - butik för att hitta något rör man behövde. Gubben min är ju halvt rörmokare ;) Han fick ligga där under diskbänken och skruva och greja medans jag plockade iordning lite i lägenheten. Efter ett antal timmar var allt ikopplat och fixat, vatten och salt ihällt och det är dags för att testa, den står nu för att svalka disken som precis körts och det fungerade perfekt! Det enda som fattas nu är en bänkskiva som vi kan ha uppepå diskmaskinen. Tv'n fungerar också prima! Det enda som är otroligt irriterande är att det inte blir så bra bild som det borde i och med att vi har antennkabel... Ska såfort vi fått in nästa riktiga lön skaffa en modul så vi får bättre bild och fler kanaler, prima skinka!!



Underbar jul!

Tänkte slänga in lite bilder från julafton som var helt underbar! I julklapp blev det presentkort på mediamarkt på 3000 för diskmaskin, presentkort IKEA 600, mineral foundation, nagellack, nagelförstärkning, lotter (vinst på 10 kr).  Blev sedan otroligt avundsjuk på systeryster som fick en systemkamera, så några dagar efter köpte jag en likadan,, liten julklapp till mig själv...



Sen tänkte jag också visa lite övriga bilder som blev tagna under julafton!


Hoppas ni hade en lika mysig dag som jag hade!

Dag 3 – Mina syskon

Av de få viktigaste personerna i världen är två av dom mina syskon, jag älskar dom oerhört mycket och jag skulle offra mitt liv för dom.

Simon är min underbara lillebror som är 6 år, han är oerhört bortskämd av mig just för att jag tycker om honom så mycket, tyvärr är det ju synd att han blir så bortskämd..

Hanna är den lillasystern alla skulle vilja ha, 14 år vilket är en väldigt jobbig ålder, men hon är bäst ändå. Självklart bråkar vi, och då är det verkligen brutalt! Men nu för tiden har vi oftast roligt tillsammans och jag ställer upp för henne i allt sålänge det gynnar henne!

Även fast det kan bli hemska bråk och ibland vara fruktansvärt jobbigt så är dom det bästa jag har, mina bästa vänner och de bästa glädjespridarna!

Hanna och Simon, jag älskar er över allt annat på jorden, tack för att ni finns ♥

Dag 3 – Mina syskon

Mina underbara syskon heter Hanna och Simon! Hanna är 14 år och ni kan hitta henne här :) Simon är 6 år och har som tur är ingen blogg, hehe. Simon är just nu helt fast vid Toy Story 3, allt som har med det att göra är bääst! ;)

Hanna tycker väldigt mycket om att vara med vänner

Dag 2 – Min första kärlek.

Min första kärlek hette Andreas. Hans mamma var min dagmamma och jag var såklart liten. Jag lekte också att jag gifte mig med honom :)

Det var min första kärlek, men min RIKTIGA första kärlek är såklart Thure :)

Dag 1 - Presentation av mig själv

Presentation av mig själv alltså..

Namnet vet ni redan förhoppningsvis, Emelie. Jag bor i Sandviken, en liten stad strax utanför Gävle, med min katt och min underbara pojkvän Thure och vi har nu bott ihop ca 4 månader. Jag och killen har varit tillsammas 6 månader nu den 21, väldigt spännande måste jag säga! :)

Jag är väldigt intresserad av allt som har med utsmyckning att göra. Kläder, hår, smink, tatueringar, piercingar, you name it! Jag piercar frivilliga och har tidigare tatuerat hemma. Jag kommer nu i början av 2011 söka till en utbildning då jag utbildar mig till Stylist. Detta innefattar hår, naglar, make up osv.

Jag har haft en väldigt jobbig period i mitt liv som var några år då jag var väldigt deprimerad och självdestruktiv. Jag har nu varit "fri" ett eller två år och mår väldigt bra! Självklart har Thure stor påverkan på mitt underbara liv! :)

Jag och Thure pratade väldigt mycket på internet innan vi bestämde oss för att träffas, vi sa till oss själva att vi skulle ta det lungt (då båda kände stort intresse för den andra) i och med att våra tidigare förhållanden inte varit bra över huvudtaget. Jag kan ju inte direkt säga att vi höll vad vi lovade.. Haha.. Dock ångrar vi inte en sekund och inget av det som hänt så jag tycker inte det är något att tänka så mycket på ;D

Ca 1,2 mil utanför Sandviken bor mina föräldrar och två syskon, bror och syster, båda yngre. Thures familj bor tyvärr i Skåne så det är ju inte varje dag man hälsar på dom :/ Men jag hoppas att det kan bli ändring på det snart!!

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva mer men ni som känner mig får mer än gärna lägga till någon om ni vill :)

Såg en ganska smart...

.. sak på min systers blogg, har även sett det på andra bloggar men inte uppfattat att många gör det.

Jag som älskar att berätta saker tänkte köra på det jag med med start imorgon! Dessa kategorier gäller det

Dag 1 - Presentation av mig själv.
Dag 2 – Min första kärlek.
Dag 3 – Mina syskon. 
Dag 4 – Det här åt jag idag.
Dag 5 – Min kärlek.
Dag 6 – Min dag i detalj.
Dag 7 – Mina bästa vänner. 
Dag 8 – Mina passioner. 
Dag 9 – En perfekt helg för mig. 
Dag 10 – Det här hade jag på mig idag.
Dag 11 – Mitt arbete.
Dag 12 – I min handväska.
Dag 13 – Den frisyr jag trivs bäst i.
Dag 14 – Vad hade jag på mig idag.
Dag 15 – Mina drömmar.
Dag 16 – Fula ovanor.
Dag 17 – Min favoritresa.
Dag 18 – Min bästa födelsedag.
Dag 19 – Något jag saknar.
Dag 20 – Den här dagen för precis ett år sedan.
Dag 21 – Min önskelista. 
Dag 22 – Det här upprör mig.
Dag 23 – Något jag önskar att jag gjorde mer.
Dag 24 – Det här får mig att gråta.
Dag 25 – Min skoltid. 
Dag 26 – Mina rädslor.
Dag 27 – Min favoritplats. 
Dag 28 – Mina favoritskor. 
Dag 29 – Mina ambitioner.
Dag 30 – Om jag blev tvungen att byta utseende med någon, skulle jag byta med..



LET'S GO!

Smärta och sjukdom, nu får det vara nog..

Nej nu tycker jag att det har blivit lite mycket den senaste månaden, började riktigt dåligt, har knappt varit på jobbet pga sån fruktansvärd huvudvärk. Huvudvärken ledde sedan till illamående och faktiskt kräkning, även väldigt yrslig. Var till lassarettet i förra veckan och gjorde en undersökning, det visade sig vara spännings huvudvärk, som jag tidigare fått bekräftat av läkare, kombinerat med migrän. Fick två starkare värktabletter utskrivna för att se om det gör någon skillnad. Självklart blir det bättre, men fortfarande inte bra.. Nu har jag förmodlingen åkt på en jäkla förkylning också, känns som en stor klump i halsen som gör ont som satan, näsan rinner och kroppen värker... Kallsvettas även på nätter bland annat. Jag förstår inte varför jag alltid lyckas bli sjuk just precis till något ska hända..

Var julfest på jobbet förra veckan, nästan så jag ångrade att jag var där. Blev så fruktansvärt förbannad och tappade mycket av förtroendet för chefen. När jag anmälde mig för julfesten sa jag att jag var glutenintolerant och att det är väldigt viktigt att jag inte får i mig gluten, han skrev upp det och skulle meddela de som fixade maten. När julfesten väl var, bordet var dukat med sååå mycket smaskigheter så plockar jag på mig först och främst det jag vet att jag får äta. Går sedan till de som fixat julfesten och frågar vad jag kan äta, vad det inte är mjöl i? Svaret jag får är att dom inte har någon som helst aning om vad det är mjöl i och inte, att dom inte har fått någon information om att vissa behöver speciell kost, det var inte bara jag alltså. Det var ju bara att hoppas på att man inte blev sjuk och som tur var hände det inget, åt dock bara korv och potatis och ett halvt ägg.

Men jag tycker det är så fruktansvärt jäkla dåligt att en chef antingen glömmer bort eller skiter totalt i en sådan viktig sak. Självklart tappar man respekt för honom. Jag var så arg, så ledsen och så besviken. Hela mitt liv har varit ungefär så, midsommarfiranden, julfiranden, påsk.. Ja det jag tål vid sådanna tillfällen är saft, saft och åter igen saft. Jämt. Det har varit lika på alla skolor jag gått på. Medans alla elever fått tårta vid skolavslutning har jag fått glass, ibland utan jordgubbar, ibland med. Ibland inte ens någonting.

Jag tycker det är så rått av människor att behandla sjuka på ett annat sätt. Ni kanske inte tycker det är något att vara arg och ledsen över, men hade ni varit i denna sits hade ni förstått.

Nu ska jag inte ta ut energi på det när jag inte ens har energi att slänga i mig lite käk.

Ha det bra tills vi hörs igen!

Thure Hagberg, jag älskar dig mest i världen!







Vi mot världen, du och jag! (`v´)

RSS 2.0