Ett helt annat ämne

Nu tänkte jag faktiskt ta upp ett ämne som egentligen inte passar in alls på min blogg, men jag känner att jag behöver skriva av mig lite efter en artikel i Aftonbladet.

Artikeln handlade om att lastbilar kört runt lite här och där i sverige med bilder på döda foster som en protest mot abort.

Därför tänkte jag ta upp just det ämnet, abort.

Jag tycker det på ett sätt är väldigt bra att det är frivilligt att göra abort, men jag tycker samtidigt att det är hemskt. Vill man inte ha barn så skyddar man sig, annars får man skylla sig själv. Men självklart ska man kunna ta bort fostret om man känner att man verkligen inte skulle klara av det, att det inte funkar,, det är ju ändå barnets framtid man pratar om. Och alla barn förtjänar en bra uppväxt, right? Även om det inte var meningen att bli gravid kan man självklart älska sitt barn mer än allt på jorden, jag pratar om dom som inte gör det. Det är så otroligt många som har en hemsk uppväxt, och hur föräldrarna kan skaffa barn när barnen behandlas illa, det förstår jag inte.

Tänk att växa upp med att veta att man var ett misstag, att man finns bara för att sin mamma inte fick göra abort, låter det inte hemskt?

Ett barn är något vackert man ska planera med den man älskar, om man vill ha barn såklart. Det är inget som ska vara ett misstag, det är inget som man ska fundera på om man ska behålla eller inte. Det ska vara något man planerar, något man vill ha och något man vet att man kommer älska.

Barn är något som är självklart för mig, men man vill ju självklart planera det först med sin pojkvän och se om det verkligen funkar och även vara tillsammans en längre tid. Andra viktiga saker är självklart ekonomi, boende och att man är trygg i sig själv och sitt förhållande.

Tack för mig

Bebis mage, det vackraste som finns

Look what has happened with just one kiss

Det är konstigt egentligen, dedär med kärlek. För några månader sedan var jag så emot kärlek, åh va jag hatade det! Jag ville vara själv resten av mitt liv. Sen kommer personen i mina drömmar från ingenstans och gör att jag faller pladask. Jag föll så hårt att jag tappade andan. Det har aldrig varit så skönt att andas så som jag gör nu. Jag har aldrig någonsin känt såhär, aldrig! Och jag vet inte vad jag ska göra för att förklara för hela världen hur jag känner, speciellt förklara för mannen i mitt liv hur jag känner. Jag tänker tillbaka på mina tidigare förhållanden och det är så otroligt skrattretande. Dem jag varit med, och personen jag är med nu. Vilken jävla skillnad! Jag har aldrig varit så besviken på mig själv som när jag tänker på mina tidigare förhållanden.

I'm still a rock star
I got my rock moves
And I don't need you

Jag ska berätta vad jag behöver, vad jag letat efter.
Thure Hagberg

Everybody's looking for that something
One thing that makes it all complete

When you've found that special thing
You're flying without wings

Well for Me, It's waking up beside you
To watch the sunrise on your face
To know that I can say I love you
In any given time or place

Thure Hagberg, jag älskar dig mer än du tror!


Underbara naglar

Tänkte berätta lite om ett underbart kit jag såg på Linda Hallbergs sminkblogg.



Med detta kit kan man göra grymma nageldekorationer!

Här under finns en tutorial så ni ser hur det fungerar!




Såfort jag har pengar är kitet mitt!!


Samuel, min vän..

I put my faith in tomorrow
And try to sleep for a while
Maybe a new day will follow
That'll make it alright

Now when I feel so down and out
Somehow you're still by my side

And I hope
Life is good
Wherever you are
You will be
Forever
In my heart

Where you couldn't hold on
I will try to be strong
I just hope you belong
Oh, wherever you are

If I had told you the right things
Would it matter at all?

If I only knew you were standing
On the edge waiting to fall

Oh I would give just anything
To see your face to here your voice
Just one more time, oh ...

And I hope
Life is good
Wherever you are
You will be
Forever
In my heart

Where you couldn't hold on
I will try to be strong
I just hope you belong
Oh, wherever you are
Wherever you are

Oh, where you couldn't hold on
I will try to be strong
I just hope you belong
Oh, wherever you are

Wherever you are ...

Samuel Löf.. Vila i frid!

Du försvann så sjukt fort gubben, och jag kommer verkligen sakna dig. Jag kan inte greppa det som hänt.. Det känns så otroligt overkligt. Jag reagerade på ett sätt jag inte trodde.. Jag kände nästan skuldkänslor över att jag blev så ledsen, för det känns som om jag inte kände dig tillräckligt bra för att bli såpass ledsen som jag blev.. Men nu förstår jag.. Du är en helt underbar människa, och nej, jag tänker inte säga "var", för mig lever du alltid i mitt hjärta och därför tänker jag inte säga att "du var underbar".. För du ÄR underbar!

Jag tänker bara på alla nära, dom som är väldigt nära. På ett sätt är jag glad att jag inte stod dig närmare.. Men jag hade mer än gärna velat komma dig närmare än såhär.. Ni kanske tycker det låter hemskt det jag skriver.. Men jag hade faktiskt inte klarat av att vara närmare honom just nu.. Jag sitter redan och storbölar och tänker ibland "Hur blir det nu..?". Men det finns faktiskt dom som känner honom mycket, mycket bättre. Och jag beundrar er för eran styrka! Håll fast vid den.

Var utanför lägenheten idag där hans vänner tändt ljus, skrivit lappar och lämnat värdefulla saker.. Det var så fint! Bilden finns nedanför..

Jag hoppas du hjälper oss med styrka nu i denhär situationen och jag hoppas att du har det bättre där du är nu!
Samuel Löf, Vila i frid så ses vi i Nangijala! <3



RSS 2.0